Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ama birkaç kere oynadıktan sonra bir daha açmadım, Pati server gel pisi pisi pisi.[signature][hline]h4Xx0r3d by multicast hekin' tim, join us or be nuked nioıahoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bana yollayabilir misin yaw regi?[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Michal Marcinkowski abi "It is your unique key, don't give it to anyone. Please check your computer for viruses and trojans because the key can be stolen from you. A stolen key will be banned and cannot be retreived." demiş. Onun içün vermiyorum kusura bakma. Sanırım aynı reg kullanılan 2 pc aynı anda online olunca banlıyorlar.[signature][hline]h4Xx0r3d by multicast hekin' tim, join us or be nuked nioıahoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 heeh bir ark bana onu windows reg olarak yollamıştı dur onu buluyum o zaman ben :) Yok öyle bişey diye biliyorum :)[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet win registry dosyası bi tane.[signature][hline]h4Xx0r3d by multicast hekin' tim, join us or be nuked nioıahoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Dım dım tıs.. yalan ban man.. Dım dım tıs PAti pati pati[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gayet register edebiliyonuz o 1kb lık dosyacıkla.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu tip şeylerin forumda verilmesi yasaktı sanki...(sadece bende olsun istiyorum , mız mızım :-p)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ne gerek var ya register etmeye, soldat bu haliylede güzel :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Sizin o dandik register dosyası kim bilir kim adınadır, benim soldat açılışında eşek kadar "registered to ismim" yazıyor ya. Çatlayın efenim :).[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: SilphatosIce_, 25 Mayıs 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Sizin o dandik register dosyası kim bilir kim adınadır, benim soldat açılışında eşek kadar "registered to ismim" yazıyor ya. Çatlayın efenim :). falla cok komiksin ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 okadar ay oynadınız:) biriki dolar verin yapanına hakkıdır.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ne zaman aciliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Daha Ethernass serverı üzerindeyiz, 1-2 aya kadar açılır her halde :). Bu arada kemikıl 40 yılda 1 doğru söz söylemiş valla, kutluyorum. Yazık lan adama polonyalı kasmış da yapmış, 2 3 dolar atın eline. soldat 2 falan yapsın :p.[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 :) Vallahi seninde chemical in da dedigi dogru[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar