Bert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Benim 90 model 1.8 motor 175 hp Subaru Legacy im var. Arabaya bi kaç modifye yapmak istiyorum ( Body Modifye) acaba nerde yaptırabilirim ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 olur hatta daha iyi olur bence.body kit dusunuyorsan fiber yaptirma eger orjinal parcalari mevcutsa yurtdisindan istet.fiberle basin cok agrir vurmasan bile 3 ay sonra catliyo sanayii koselerinde omrun curuyo[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 90 model arabanın orjinal modifye parçası olcağını sanmıyorum :/ bi kere tanponu çarptım japonyodan eldi 750 milyona.. o da zar zor buldular :) benim anlamadığım modifye parçaların ölçüleri standartmı benim araba biraz büyük. standartsa sanmıyorum olcağını.. bu far olayınada girmek istedim ama nereye gittiysem benimkine göre far bulamadım :/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 değmez bence uzun yıllar kullanmayacaksın yapacagın masraf arabayı satarken sana dönmeyecek suan memnunsundur hatta bunda en büyük etken performansıdır elbette ama daha fazla beklemeden satman bence daha mantıklı modifiye yapılcaksa bence arabayı min bi 5-6 sene daha kullanacaksan yaptırmayı dene o araç pek modifiye edilen bir araç değil zor bulursun okadar uğraşa sıkıntıya degecek mi pahalı tutar modifiyesi de[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Şu an bile satman çoook zor, modifiye edersen bencede hiç satamazsın.Gerçi subarular kullanmalık arabalardır ama genede iyi olmaz. Dn: satılık 91 Corona :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 90 model legacy'ye body kit olmaz . olsa bile hoş olmaz ve değmez.benim görüşüm.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 modifiyesi cok ıı olr ama ben elden cıkar derm daha ıı bı araba al onu modıfıye ed senn ıcın daha kaznclı olr her bakmdan[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Arkadaşlara katılıyorum bence de aracına gönülden bağlı fln değilsen satmak ve dış modifiyeye daha uygun daha yeni model ve ufak motorlu bi araç alabilirsin az bi farkla..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 eğer modifiye etcem illaki diyosan sanayide yaptırmanı önericem en azından orjinal parçalardan ucuza gelir[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar