Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hiç meslek sırrı değil... lvl 60 tan düşükleri cz ye ve savaşa yollamadık lvl 60 tan yüksek olsa bile itemleri tam değilse yine yollamadık her savaşa ve istilaya katıldık vs.vs. tamamen bileğimizin gücüyle. 1 np bile yükleme yada buna benzer bişey yok.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ha bi de clandaki herkesin 600 NP satın almasını sağlayın ilk başta... CZ ve Savaşa gitmeseler bile 600 NP leri olsun... PS: olm bu paticik niye bu kadar uzun sürdü tekrar açılması.. Baksana en son level 55 ken post yapmışız :D deiştirmek lazım onu bi :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ezik :PpPp[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eed murtaza.. o sıralarda bizim clandaydın beraber kasıoduk. ama sonra sattın gittin bizi. neyse :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ehem buarada siz alt clan felan kurcakmısınız?kuracaksanız benide alcakmısınız :P
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Alt clanımız var. ismi cismi "Academy", lideri "OversouL_TR" kendisi ile görüşünüz :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Fatihkaraca "Lively" sensin sanırım.Bu gece Eternals clanında birine sordum.Semboller neden aynı die.Onlar Bizden caldı dedi.Biz konustuk onlarla ilk pelerın alınca caldılar dedi.Size sordum sizde bizden onlar caldı dıosuınuz. Hangisi dogru dostum ???
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bu arada Grats :) Tebrikler Basarılarınızın devamını diliyorum. İyi oyunlar. [Bu mesaj Wise tarafından 26 Mayıs 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
RuneLaFey Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: fatihkaraca, 25 Mayıs 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Alt clanımız var. ismi cismi "Academy", lideri "OversouL_TR" kendisi ile görüşünüz :-p Academy klaninin nacizane bir uyesi de buraya geldi .. Selam millet[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Wise, 26 Mayıs 2005 01:44 tarihinde demiş ki: Fatihkaraca "Lively" sensin sanırım.Bu gece Eternals clanında birine sordum.Semboller neden aynı die.Onlar Bizden caldı dedi.Biz konustuk onlarla ilk pelerın alınca caldılar dedi.Size sordum sizde bizden onlar caldı dıosuınuz. Hangisi dogru dostum ??? The_Others daha önce pelerin aldıp logo koyduğuna göre kim kimden çalmış olabilir?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Öne çıkan mesajlar