CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 The_Others clanına hayırlı ve uğuru olsun yeni pelerinleri ve işaretleri :) ileride inşallah bayrakta dikerler
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Amin. Sağolasın güzel dileklerin için :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Teşkur[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Otherslar DAima Kral En Ufak İstegim var adam çıkardı 2 katını verdi en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum abilerim benide aranıza alın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Aah ah.. clan limiti 32+4 olmasa herkesi almak isterimde... Olmuyo işte :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Abicim Ally geldiğinde ağlıyodum nerdeyse yawww..... :-([signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 olsun clana girmesemde her zaman abimsiniz fatih temin ben yanındaydım hatırladınmı :) theon3 :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hatırladım :) serverin herzamanki lag olaylarından dolayı cevap veremedim kusura bakma...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yok abi önemli değil ne demek elindeki itemlere bittim ya scorpion shield ve +8 i görünce eridim yani[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 +8 olduğunu nerden gördün la :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 e ışıklı +8 olmuyomu ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dth olm o. kendiliğinden yanıo. 60 mumluk ampül var içinde :P[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 benim tek istedigim öle ışıklı silahım olsun yeter be :) kralsın zati[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben elime bi horncrossbow alsam da içine bi 60lık atsak, bende elektrik bol nasılsa bu akşam gece boyunca yansın dursun. :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :) zuahahha banada alın söz elektirk faturasını ben ödücem[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Tebrikler The_Others clanı tebrikler fatih ve arkadşları.Clanın şu an çok huzurlu olduğundan şüphem yok 2 gereksiz adam vardı onlarda çıkmışlar ne mutlu :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 saolun arkadaşlar gerci lıderımız ve kakşi bol bol saol dedı ama bende yazayım darısı herkesın gonlüne exaa senı de seviyorum iste elımden gelsın 2 katı deıl 5 katı vereyim ama bütçe meselesi... The_Others mutlu huzurlu ve emın adımlarla yoluna dvm edıo bız bır aileyız şeklinde geyiğe gerek yok ama diğerleri bunu bilmez[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:5x Assasin Clan:The_Others
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Beyler Allye söleyin CZ yapmasınlar :D Pelerini alınca allah pelerinliyim daayt alayına gider diye düşünüyolar sonra NP kalmıyor vallahi[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bizde 60lvl altı cz yassah, yani ally mally olaylarında da öle :D Her zaman vardı bu yassah yine var bi deişiklik yok, 60lvl altı olupta Cz ye cengaverlik etmeye gidenleri biz kertioz zaten...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hayırlı olsun Fatihçim :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Murtazaa Şapırt Şupurt ŞappPpPpppPpp ŞupPppPpPPp[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hayırlı olur inşallah..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 saolun Onur'um ve Murtaza'm.. Darısı herkesin başına inşallah. Dip : Bizden lvl 60 altında birini cz de görürseniz bana bi haber uçurun arenaya çekip bi kerteyim :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 iyi güzelde benim anlamadığım 2 haftada nasıl 100k np kastığınız yaw şunu banada soleyinde bizde pelerin alak clanda en aşağı lvl 55 var ama np yok sıralamada hep 75-95 arasınrayız.soleyin bizede bizde alak pelerin :P meslek işi ise özel mesajdan atın :) orc um ama areste değilim the_others a zarar vermem :D
Öne çıkan mesajlar