Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bazı arkadaslar bir seyler satıyor ve location yani kordinat veriyorlar ben o kordinatlara nasil giderim atıyorum 301,502 verdi nasıl giderim nasıl bulurum ?[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ekranın sol üst köşesindeki sarı ve yeşil barın altında koordinatlar var ordan bulabilirsin[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yüriyerek , koşarak gidebilirsin :)[signature][hline] ----------------------------- Server :Xign NicK :volkann CLaN :black Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 pusula yada baska bisey yokmu yani öyle bulmak cok zor oluyo[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 map "m" tuşuna basınca açılıyo ama bi yararı olurmu bilemem[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 çok güzel bir noktaya deginmişsin oyunda pusula yok(ki bu bence gerçekten büyük bir eksiklik) x,y koordinatları veriliyor onları deneyerek bulmak zorundasın. haritalar ayrı zonelardan oluştugu için her koordinata koşarak gitmen mümkün degil onun için ilk başta hangi şehirde oldugunu ögren.(bunu biliyorsundur muhtemelende bilgin olsun diye söyledim)[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Öne çıkan mesajlar