Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eski çalışma, bilgisayarınızın yardıma ihtiyacı var. [signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 guzel bir bakiş acisi, sevdim, ellerine saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben çok klasik buldum.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben pek klasik bulmadım (aslıdna uygulama klasik ama ne önemi varki...) Tek sorun aslında bilgisayar dunyasının pekde "bembeyaz" olmaması galiba, belki arka plana beyaz yerine farklı bi doku konulursa daha konu ile ilgili bi his verebilir. Ikıcnı bı konu daha var, keşke bilek gözükmeseydi, mesela direk ekrana elini yaslarsan kolun eline nerdeyse dik gelir, eğer o görüntünün aynısı yakalanırsa (ki bu durumda sadece el daha dramatik bi görüntü sağlıyacaktır) daha ınandırıcı ve etkiliyici olucaktır bence. Tekrar duşundumde ikinci durum sanırım birincisinden daha önemli...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hatta hafif ayrılmış bir el gitmek uzere oldugunu anlatabilir, o haric opacitysi baya bi duşuk arkada 1ler 0lar yapabilrsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bence opacity'ye falan gerek yok, eldeki "et" durumunun korunması gerekiyoki, cidden yardıma ihtiyacı olsun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi onu ele koymicak arka plana koycak beyazın ustune.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar