arian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Merhaba; İnternette p2p programlarından veya herhangi bir siteden bulabileceğim ve bana önerebileceğiniz drum soloları (geliştirecek nitelikte ve teknik anlamda iyi olan) ve çalışma videoları var mı acaba? Not:Bateristin ismini mümkünse videonunda ismini yazarsanız sevinirim...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 geliştirecek nitelikte bambaşka bişey. ama bana bateriyi bıraktırsın diyosan ona bişiler derim :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Eğer iyiyse sen söyle valla, bana sololar (bıraktırmak yerine) daha çok gaz veriyor :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 niacin: dennis chambers dream theater: mike portnoy simon phillips trilok gurtu DeJohnette desem şimdilik? volfiye kabarık bi liste verdiydim. ona da sor istersen bi.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 portnoyu çekmek sevaptır =) Bende gaz istersen biraz hızlı davul olaraktan Slipknot'dan Joey'i öneririm. Tam bir Show niteliğinde izleyince anlarsın. Kazaada Joey Solo adıyla arartırsan kolayca bulursun.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 nette var mı bilmiyorum da aylaşıma açtım az önce virgil donati - Modern Drummerın 10. yıl festivali ayrıca burdan çok kısa işe yarar birşeyler indireblirsin.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 virgil donati de iyidir. terry bozio geliyo hemen aklıma ayrıca..[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Portnoy'un bir drum solosu vardır.Sonra Ytse Jam'e bağlarlar soloyu... Pek güzeldir.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 abi direk dennis chambers!tek gecerm valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bir de ilgilenen arkadaşlar buraya bakıyodur diye sormak istiyorum, bateri mi denir davul mu?[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 İkisi de deniyor bildiğim kadarıyla. "Grubun davulcusu" ya da "Grubun bateristi" dendiğinde pek bişey değişmiyo. Gerçi "Baterist" kelimesinin bir karizması varama yine de kelime olarak farkları yok sanırım.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Steve Smith geldi aklıma süper bi caz davulcusudur amcam, izlenmesi zevk verir yanında tatlı olarak Zakkir Hussein le beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bi ara bende sarmıstım bu solo videolara izledikten sonra yemin ediyorum 1 ay davul calamadım utancımdan ;) bi daha da izlememeye tovbe ettim valla hic tavsiye etmem ne zaman bagetlerimi alıp studyoya gitsem moralim bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 portnoy dan "drum clinic solo" mpg dosyasi $eklinde olcak 100mb kusur bi$I onu cek[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bathory : o adamlardan sonra kendi seviyeni düşününce izlememek isteyeblirsin ama izlemeyerek de yeni bir şeyler öğrenme fırsatını kaçırırsın. davul bateri konusuna gelince de : bateri, davullardan zillerden vb. oluşan setin tamamına dendiği için baterist daha uygun olur. ama her ikisinin kullanımı da doğrudur.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bak Tony Royster Jr. diye bi veledin drum solosu var çek ve ne kadar boş yaşamışım dersin bateri çalma hakkında:) Ha bi de rushdan Neil Peart abimin bateri solosu var notaları hissediyosun resmen abime bi daha çal desen rahatlıkla çalar yani çok hoşuma gitmişti seyretmesi. Bide abangaç bi abim var Terry Bozio diye bünyeyi bozar tavsiyelerim bunlar bi de Danny Careyin (tool adlı grubun bateristi onun solosunun vidyosunu bulursan çek derim) [Bu mesaj Freak tarafından 19 January 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Valla sağolun ben bunları zaten bi 3 haftada anca indiririm artık yavaş yavaş gideriz...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ama baterinin ingilizcesi yok. yani battery denmiyo heralde o yüzden drum:davul daha mantıklı. ha ingilizcesi olmazsa noolur diyebilirsiniz ben de bişey diyemem.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Dark tranquillty cathode ruy sunshine de cok deli bateri var ortalarda oralara calış ehehe :) ben şahsen hastasıyım :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 BEnde inşallah bu 15 tatilinde kursa başlayacam görelim bakalım şu selami amca'yı :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egodrama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 www.drummerworld.com'dan bi çok solo bulabilirsin. dinlediğin müziğe göre tarz seçip bakabilirsin. ama davul çalmaktan soğuyabilirsin... bu delişmen davulcular bende her zaman bu etkiyi yarattı çünkü. ayrıca ares kullanıyosan ya da benzeri.drum solo yaz arat istemediğin kadar çıkar.[signature][hline]what's broken can't be whole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egodrama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 JOHN BONHAM MOBY DICK!!!!!(15 DAKKA)süper[signature][hline]what's broken can't be whole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 mike portnoy : drums of thought album kayıtları bu.. fena çalıyo... dvd yannız kazaada bulamayabılırsın ama yinede bi ara olabilirde..[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 neil peart - O' baterista (mumkunse videosu) Akira Jimbo - Evolution ( bu videodur 700 mblık) Mike Portnoy ve Lars Ulrich drum solo yazarsan bişeyler çıkar onlara bakabilirsin Dave Weckl ın herhangi bir şarkısı ama benim sana en buyuk yardımım www.drummerworld.com adresini vermek olacaktır. Butun bateristler var ve soloları da tabii ki video olarak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Jojo Mayer adli Fransiz (lo drums) bi abimiz var Reverse Engineering projesi ustune bi arastirma odevi yaz zaten davula yeni bi bakis acisi getirirsin[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar