Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bateri (drum) soloları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba;
İnternette p2p programlarından veya herhangi bir siteden bulabileceğim ve bana önerebileceğiniz drum soloları (geliştirecek nitelikte ve teknik anlamda iyi olan) ve çalışma videoları var mı acaba?
Not:Bateristin ismini mümkünse videonunda ismini yazarsanız sevinirim...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
geliştirecek nitelikte bambaşka bişey. ama bana bateriyi bıraktırsın diyosan ona bişiler derim :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
niacin: dennis chambers
dream theater: mike portnoy
simon phillips
trilok gurtu
DeJohnette
desem şimdilik?

volfiye kabarık bi liste verdiydim. ona da sor istersen bi.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
portnoyu çekmek sevaptır =)

Bende gaz istersen biraz hızlı davul olaraktan Slipknot'dan Joey'i öneririm. Tam bir Show niteliğinde izleyince anlarsın.
Kazaada Joey Solo adıyla arartırsan kolayca bulursun.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
nette var mı bilmiyorum da aylaşıma açtım az önce
virgil donati - Modern Drummerın 10. yıl festivali
ayrıca burdan çok kısa işe yarar birşeyler indireblirsin.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Mesaj tarihi:
Portnoy'un bir drum solosu vardır.Sonra Ytse Jam'e bağlarlar soloyu...

Pek güzeldir.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
bir de ilgilenen arkadaşlar buraya bakıyodur diye sormak istiyorum, bateri mi denir davul mu?[signature][hline] otomatik kapı demiş ki:
Basamakta durmayın,çarparım!

Mesaj tarihi:
İkisi de deniyor bildiğim kadarıyla.
"Grubun davulcusu" ya da "Grubun bateristi" dendiğinde pek bişey değişmiyo. Gerçi "Baterist" kelimesinin bir karizması varama yine de kelime olarak farkları yok sanırım.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
bi ara bende sarmıstım bu solo videolara
izledikten sonra yemin ediyorum 1 ay davul calamadım utancımdan ;)
bi daha da izlememeye tovbe ettim valla
hic tavsiye etmem
ne zaman bagetlerimi alıp studyoya gitsem moralim bozulur
Mesaj tarihi:
portnoy dan "drum clinic solo" mpg dosyasi $eklinde olcak 100mb kusur bi$I onu cek[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
bathory : o adamlardan sonra kendi seviyeni düşününce izlememek isteyeblirsin ama izlemeyerek de yeni bir şeyler öğrenme fırsatını kaçırırsın.

davul bateri konusuna gelince de :
bateri, davullardan zillerden vb. oluşan setin tamamına dendiği için baterist daha uygun olur. ama her ikisinin kullanımı da doğrudur.[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Mesaj tarihi:
Bak Tony Royster Jr. diye bi veledin drum solosu var çek ve ne kadar boş yaşamışım dersin bateri çalma hakkında:) Ha bi de rushdan Neil Peart abimin bateri solosu var notaları hissediyosun resmen abime bi daha çal desen rahatlıkla çalar yani çok hoşuma gitmişti seyretmesi. Bide abangaç bi abim var Terry Bozio diye bünyeyi bozar tavsiyelerim bunlar bi de Danny Careyin (tool adlı grubun bateristi onun solosunun vidyosunu bulursan çek derim)

[Bu mesaj Freak tarafından 19 January 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama baterinin ingilizcesi yok. yani battery denmiyo heralde o yüzden drum:davul daha mantıklı. ha ingilizcesi olmazsa noolur diyebilirsiniz ben de bişey diyemem.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Mesaj tarihi:
BEnde inşallah bu 15 tatilinde kursa başlayacam
görelim bakalım şu selami amca'yı :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
www.drummerworld.com'dan bi çok solo bulabilirsin.
dinlediğin müziğe göre tarz seçip bakabilirsin.
ama davul çalmaktan soğuyabilirsin...
bu delişmen davulcular bende her zaman bu etkiyi yarattı çünkü.
ayrıca ares kullanıyosan ya da benzeri.drum solo yaz arat istemediğin kadar çıkar.[signature][hline]what's broken can't be whole
Mesaj tarihi:
mike portnoy : drums of thought
album kayıtları bu.. fena çalıyo...
dvd yannız kazaada bulamayabılırsın ama yinede bi ara olabilirde..[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness
Mesaj tarihi:
neil peart - O' baterista (mumkunse videosu)
Akira Jimbo - Evolution ( bu videodur 700 mblık)
Mike Portnoy ve Lars Ulrich drum solo yazarsan bişeyler çıkar onlara bakabilirsin
Dave Weckl ın herhangi bir şarkısı

ama benim sana en buyuk yardımım www.drummerworld.com adresini vermek olacaktır. Butun bateristler var ve soloları da tabii ki video olarak.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Jojo Mayer adli Fransiz (lo drums) bi abimiz var

Reverse Engineering projesi ustune bi arastirma odevi yaz zaten davula yeni bi bakis acisi getirirsin[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
  • Yeni Oluştur...