Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CU

Sin

Öne çıkan mesajlar

bence tam tersi, oyuna keyif geldi...
ilk ba$ta solo olayı kalmadı, birçok insan bu yüzden isyan etse de, bir mmorpgnin asıl olayı birlikteliktir, yoksa ha kotor oynanmış ha galaxies, ne farkeder.

Fakat sadece kendi açımdan düşünüyorum ben, jedi'ların durumu nedir bilemem, ama bir bh olarak aynı rahatlıkta takılıyorum. Dancerların bayağı yalan olduğunu görüyorum, ki zaten bu "you stop watching hödö because he/she is too far away" muhabbeti xp almalarını da engelliyordur muhtemelen.
Doctorların durumu kötüydü, fakat respec yeterince iyi bir haktı doctorlar için...
Combatin daha uzun sürme konusuna gelince, sana hak veriyorum sonuna kadar, fakat bu "combat spam" denilen olayin kaldirilmasinin doğal sonucuydu... Tabii bir diğer faktör de, -belki fazla etkilemez ama- combat medic olmanın kolaylığı... birçok ranged boş skill pointlarini combat medic alarak değerlendirebilir, bu da daha cok heallenmeye, daha uzun savaşlara yol açar....
Sosyal ağlarda paylaş

ben valla cu ve yeni expansion ile oyuna 4-5 aydan sonra geri döndüm..güzel beğendim yeni sistemi[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla cu ilk başlarda bizimde canımızı çok sıkmıştı.Fakat oynayınca insan iyice Issınıyor gerçektende 8 kişi geri döndük SWG'ye ve büyük bir zevk ile oynuyoruz.Gerçekten yeni patch çok güzel olmuş.

herkezin oyuna girip biraz uğraşmasını tavsiye ederim.Oynunun hoşluğunu yakalayacaksınızdır.

birde artık oyun solo'dan ziyade group olarak oynanıyor.Solo oynamak imkansızlaşmıs gibi..

güzelde olmuş bence

artık grouplar 20 kişi falan olmuyor

max group 8 kişilik buda yetiyor zaten.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

taa çıktığı ilk günden beri tamamiyle destekliyorum combat upgrade'i. çünkü cu sayesinde artık oyun single player değil, gerçek bi mmorpg. grup halinde oynuyoruz, her oyuncunun birbirine ihtiyacı var. oyuna keyif geldi be. artık kendi boyunun 10 katı kadar büyük yaratıkları bile sololamak yok. çünkü star wars evreninde böyle bi olay yok, yani mantıklı olan bu. ha eğer ki yok kardeşim ben kurduğum güzel bi templatele oyundaki hemen hemen her yaratığı tek başıma indirmek isterim diyen bi oyuncu çıkarsa, buyursun başka mmorpg oynasın...[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBullBursa, 25 Mayıs 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
Peki ne diycem ya aklima takildida bu yeni sistemde glow olabilmek için bi değişiklik varmı.Yani farklı badgeler eklenmişmi veya herhangi bişiy...
glow olmak için 10 badge topluyosun, nym ve jabba theme park'larını bitiriyosun ve bi de warren badge ini alıyosun yeterli oluyo.

said:
Alomatik_2k, 25 Mayıs 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
Masterlik 1m xp olmuş bu durumda xp capları değişti mi?
evet hybrid combat professionlarında masterlık 1 milyon xp istiyo artık. xp capleri hakkında sadece pistoleer için olanı söyleyebilirim ama heralde diğer combat prof.larda da aynıdır zaten. master pistoleerken en yüksek 1.2 milyon pistol xp toplayabiliyorum. combat xp de maksimum 300k.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...