mxzr Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben 1 gun icinde baslicam cd gelirse amazondan :D siparis verdim de bana biri kisa bi ozet gecebilirmi baslarken nelere dikkat ediim yoksa ilerde basimi aritmasin[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kafana gore takil sadece skill pointlerini dagitirken biraz bakin sitelerde neyi nereye vereyim fikir sahibi . aslinda o da dert degilde bazen cok alakasiz skillere gidebiliyor . onun disinda kafana gore . zaten kesin bir ikinci karakter acarsin oyun hakkinda hic bilgin yoksa :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ilk olarak sana oynarken en zevk vericek class ı seçmeye çalış.biraz araştır bence class ı seçdikten sonra 17 level a geldim ben bidaha 0 dan kasamam hissine kapılabilirsin.[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar