Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeşil Köy Hava Harp Okulu

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

gezdir tozdum ve binaların modernliğine spor salonun büyüklüğüne yüzme havuzuna hasta olduğum okul..
kısa bir araştırmayla türkiyenin en büyük bütçesine sahip olan okulu olduğunu öğrendim...
310 puanla alıyorlarmış...niyetlenmiştim harbi bi ara pilot vs..
boy sınırını aşıyormuşum...(190 sınır benim boyum 191...)iyi bir okul gerçekten sahip olduğu bütçeyi çok iyi değerlendiren bir okul..keşke o okuldaki bütçenin 10da biri bizim liselerimizde olsa...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

o okula butce ayırılması bızım okulalra ayırılmasından kat kat onemlı ben defalarca bulundum orda tesıs cok guzel de ordan daha ıyı yerler de var fenerbahce orduevi bın kat ıyıdır ordan
ayrıca erkekelr tuvaletı kapalı dıye bayn tuvaletıne gırmıstım bır defa ve tuvalette yaklasık 12 pısuar vardı dumur olmuştum sonra babamın bır lafı aklıma geldı
askerıyenın basladıgı yerde mantık bıter[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 25 Mayıs 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
son sınıf olana kadar koşmak zorundasın açık alanda. kaliteli okul ve öyle de olmak zorunda zaten.

evet bunuda duydum...bir kız ve erkeğin yalnız konuşmasıda yasakmış sanırım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...