Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Evet arkadaşlar dunemaulda oynıyanlar tek bir guild altında birleşsek (alliance) diyorum şahsen her türlü öneriye açığım guild adıydı gm dı vs amaç ego dil eglenmek ve birbirimize destek olmak olduktan sonra zaten guild içinde hiyerarşi vs olmıycaktır sonuçta bi yerden sonra herkes kendini bi guilde atmak zorunda kalıcak bunun yerine içine yabancılarıda alıcagımız ama temel olarak türklerden oluşan bi guild kuralım diyorum az olsun öz olsun correct 20 30 man hesabı yorumlarınızı bekliyorum bu arada oyundaki nickim Calista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Biz dunemaul serverına geçtik grupça, burning legion' daki lag hepimizi bunalttı ve server değiştirdik. Nick : Sultan, golge, belar bizlere ulaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 up....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 biraz sabredin ya heyşey güzel olcaktır illaki o server kalabalıklaşınca lag yada sıra olmıcakmı ? hem şu an Burning Legionda sıra olayı azaldı ilerde lag da sorun olmıcaktır[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hammerheart guildi yeni dusmanlarini selamlar. Savas alaninda gorusmek uzere... For the HORDE For the HAMMERHEART[signature][hline]WoWTURKTürkiyenin ilk ve tek official fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar