huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 madem acilmis boyle bir yer yazayim dedim zira ben de cok sonralari bir arkadastan gormustum yoksa haberim bile olmayacakti . bu programi cogu kisi pc lerinde eski oyunlari calistirmak icin kullaniyor ama ppc handheld cep telefonlari vs gibi bir cok mobil cihazda da calisiyor bu program . basta lucasin eski advanture oyunlari olmak uzere pek cok oyun destekliyor . gayet rahat calisiyor cihazlari kastirmiyor. en guzel yaniysa pc de oynarken cozunurluk sorunundan dolayi cok kotu olan grafikler ozellikle ppc lerde cok guzel gorunuyor . google a scumm vm yazmaniz yeterli resmi sitesi ilk sirada cikiyor ancak oyunlari vs p2p lerde falan aramaniz gerekecek . ozellikle otobus yolculuklarini gayet keyifli hale getirebiliyor bu program .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 konu ile ilgili eski başlıklardan da bilgi edinilebilir.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 en azindan tekrar gundeme getirdim :D pardon bu arada en cok korktugum sey basima geldi eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar