Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bunları yarın dişçiye gidiceğini tahmin ederek yazdım :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 odunla sertçe vurunuz :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Numb, 24 Mayıs 2005 21:48 tarihinde demiş ki: odunla sertçe vurunuz :) İMDAAAAAAT CANAVAAAR! :D dogru soylemişler en dogru cozum dişci, bu geceyi gecir yarın dooru dişciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 70cl lik yeni rakı ii ce bitirilir haaa %45 alkol az bulunurda kulup rakı önerilir %50 alkol wardır içinde fifti fifti :D bide mezesiz gitmio kendine şöle güselce bi meze hazırla da ii gitsin Not:dişçiden korkuyosan her gece yap ki gitmeyesin !!![signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sorma arkaasım bende sımdı dişiden gelıorum varya offf nasıl agrıordu ahh kucukken bakmasak dilere bole oluor neyse adam oydu fılan dısımı çürügü kurtardı dolgu yapıcaktı cok derınmıs dedı yapmadı ve ılac ve hamur gıbı bısey koydu gıttıgı yere kadar tut dedı sonra cekerız dedı ayrıca korkmana gerek yok ne var aynısı bendede var ceksede kurtulsam dıorum :) hehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hea bıde apronax fort dıe bı ılac var agrıyı kesıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar