Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar toplamak

keyn

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar su an elimde 500 milyon para mevcut ve ben bununla bilgisayarımı gunceleştirmek istiyorum ve bana lazım olan parcalar ise ana kart , işlemci ve ekran kartı'dır bana soyle uygun birşey onerebilirmisiniz param yettigi kadarıylan ? yardımcı olursanız cok sevinirim.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

tabi ram elimde su an 1gb ddr ram var kasa eski kasada degisicek diger parcalar zaten harddisk 40gb var cd writer gerisi hodo hodo zaten ( ayrıca evet daha cok oyun oynucam ekran kartı onemli :) )[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 24 Mayıs 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ana kart , işlemci ve ekran kartı değiştirmek istiyorum tek gerekenler onlar su anda ve oyun oynamak amaclı istiyorum genelinde bir sistem kurmustum kendimde yazayım size onları o uygunsa onu alıcam

ABIT MB4-NF7 NVDIA NFORCE2
AMD 2600 BOX
VGA - 256 MB ATI 9550 128 BIT DVI/TV-OUT
kasa elbet değişecek :)
[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 24 Mayıs 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

su anda ki bilgisayarım ı hiç saymayım :D celeron 300mhz yane su an cıkan hatta gecen 2 sene once cıkan oyunların hiçbirini oynayamıyorum :D bir ara yeni harddisk aldıydım o var işte 40gb ve baska harddisk alsam tanımıyor ana kart gormuyor oyle bişey yane ekran kartı tnt2 32mb [signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 24 Mayıs 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaan0489, 24 Mayıs 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
ABIT MB4-NF7 NVDIA NFORCE2
AMD 2600 BOX
VGA - 256 MB ATI 9550 128 BIT DVI/TV-OUT

bunlar fena değil son çıkan oyunları oynatır
ankart ve işlemciyi 2. el alıp
ekran kartını daha güzel bişey alırsan oyunlardan daha fazla zevk alarak oynarsın

9550 o/c edilmeden geforce4, fx 5200 gibi kartlardan abartıldığı kadar üstün bir kart değil.

9600xt, 9800pro tutulan kartlardan
tabiki 6600 en güzeli ama ondada fiyat yükseliyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

hade 100m daha buldum desem butun soyle akrabaları gessek yaz a girdik nasıl olsa :) buluruk bir 100m daha ekran kartına ne kadar destek olur ?! sizce bu arada bu kartların yanında ona uyumlu kasada lazım tabi toplam ana kart , işlemci , ekran kartı ve kasa 500m ediyor onuda soyleyim :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada red_dragon arkadasım senin bahsettigim ekran kartı :
OEM VGA-128 MB GF6600GT AGP TV-OUT/DVI PALIT DAYTONA

su galiba degilmi? bu 311m e geliyor benimkisi 124m e geliyor :D oda gusel[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 24 Mayıs 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tek bir yerden fiyat bakma, gez dolaş bütün siteleri
kasa ihtiyacın ekran kartına göre değişir 6600gt alırsan sağlam psu lu bir kasa lazım
diğer ekran kartları o kadar fazla güç tüketmiyor

bu arada sen upgraden çok yeni bir sistem topluyorsun, ya adam gibi bişey almalısın yada idare etcek bişey ona sen karar verceksin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi bişey toplamaya calıssam en az 800m den cıkarım ben ama o kadar para yokki anca akrabaları falan dolassak 600m oluyor 600m e gusel bir sistem rica etsem siz bana kurabilirmisiniz cunku benim cok fazla bir bilgim olmadıgından ?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

9600 yerine 9550 GE/TD daha iyi olur gibime geliyor.. fiyatı 100$ daha az performansı da çok iyi wowda filan.
9600 da iyi kart tabi :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...