Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 World editor ile scenario yapan varmı?Bu konu altında biraz konusalım.Su anda bende scenario yapmaktayım.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben zamanında çok aradım editörcü burda ama hemen hemen hiç yok...2 senemi editöre vermiş biri olarak editör üstüne konuşup soru fln yanıtlayabilirim ama aktif olaraktan mappingi bıraktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yav devam et editore.Soyle guzel janjanlı bolumler yapalım.Turklerin wc3 de adı duyulsun.Msn varsa verırmısın?Triggerlardan iyi anlıyorsun az yardım edermısın ?[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sphere oyle sufer editörcü diilimdir (aslinda çeşitli sebeplerden w3 mapping hiç deneyemedim) ama şu kadarını soyleyeyim w3 te turklerin adını en azından mapping olarak duyurmamız cok zor cunku yurt dısında cesitli gruplar (ki yaklasik 20-30) kişi bir haritayı beraber yapıolar ve kimileri bu iş icin sponsor sahibi o yuzden 3-5 kişi ile duyurmamız(nız) zor gibime geldi ama yardım edebilecegim bi konu olursa hemen...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Onemli degil.Isterlerse 100 kişi çalışsınlar.Turkün zekası üstündür.Daha yeni başladım scenario yapmaya gayet güzel gidiyorum.[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yinede sağol .[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aggronor@hotmail istediğin kadar ve herşey hakkında soru sorabilirsin ama geri dönceğimi hiç sanmıyom çünkü gerek terraining başta olmak üzere editörden bıktım anca bayaa büyük bi proje olcak böle çoook gazlanıcaz da o zaman geçerim tekrar editörün karşısına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=85701 benim map editor tutorial ım.İlgilenirsen... bide buraya sorarsan yanıtlayabılırım , map yapmayı bıraktım ama bilgiler hala beynimde gibi gibi :D[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Türk DaoC sunucusu bekleriz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çok sağol.Tabiki bakıcam foruma cok guzel.[signature][hline]Warcraft III - Frozen Thorne Caglarus Td Creator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar