gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya simdi bizim işyerindeki arkadaşta bir kopek var gecen akşam evlerinin onunde bulmuşlar fakat evleri musait olmadıgı icin bakamıyolar. beyaz kaniş ev kopegi. gayet de guzel bi sekilde egitilmis. tuylu tuylu cok tatlı biseymis.eger isteyen varsa lutfen bana acilen ulassın. yoksa garibim hayvanı bi barınaga verecekler. Not: herhangi bir bedel talep edilmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 biraz daha ciddi olabilmesi için iletişim veya resim verebilirmisiniz acaba?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:169/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 dün çok bekledim bi isteyen çıkmasını ama olmadı. resimde kopek bende olmadıgı icin koyamadım. onu hayvan barınagına goturuceklerdi bende acidigimdan burda isteyen olursa veririm diye düşünmüştüm. ama işte bi tek senden yanıt geldi o da baya geç oldu. dün akşam üzeri ankara/istanbul yolu üzerindeki hayvan barınagına bırakmışlar maalesef. evcil hayvan inşallah çar çabuk yeni bi aile bulur kendine yoksa yapamaz o orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar