badi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 knightonline avrupa server ını nasıl indirebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Önce açılması lazım arkadaşım bu başlığın bir gereği yok açılmadı daha çünkü her duyduğunada inanma derim.....[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
badi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yarın acılacak dediler ondan bugunden ındırmeye calısıom
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yalan yarın acılmayacak diolar USKO forumlarında da FM arkadashlar gelin nolur su fazlalık server JAPKO topiclerini silinnn[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ee biz neyi indirioz lem o zmaan :D[signature][hline]LuciferTR
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 4 saattir biz neyi indirioz badi sorarim sana:D üst katta frp oynuyosunuz zaten ben kasadayim bumu lem adalet:)[signature][hline]LuciferTR
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lucimmmmmmm ne serveri nerden indircez söle hemennnnn[signature][hline]name:undertakeres lvl:60 a az kaldı np:0+ göremedim daha sawasta kazaan cz de yat clan:New_Order pelerinli (mavi) server:d1 d2 few day da gelcek ay oldu
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Avrupa Serveri Patos Falanmı Aciklayin bir?[signature][hline]§ª§ Site Yapim Asamasinda Knight Online §ª§ // Mail: [email protected] // MSN[b] Nick: KuardoN // Server:JpKO 3 // Clan:Epucurean // LvL:5x AsssiaN
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 evet öyle[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Download Adresi? Arkadaslar inidiriyormus[signature][hline]§ª§ Site Yapim Asamasinda Knight Online §ª§ // Mail: [email protected] // MSN[b] Nick: KuardoN // Server:JpKO 3 // Clan:Epucurean // LvL:5x AsssiaN
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 walla onu bende bulamadım indiren arkadaşlara yazmıyorlarki bizde bir deneyelim.Arada Farklı Tatlar İyi Gelir.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
kucukti Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Arkadaşlar eğer varsa ole bişe hemen solein 10mbit/100mbit baglanti var (t3) sn de 3-4mb ile down yapabiliom adres verin 5 dakkada cekim sonra size host ederim... (ftp ya da http uzerinden)
supersonicmemed Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 şimdi ufak bir reklam aramız var sonrasında tekrar sizlerle beraberiz... said: kucukti, 01 Mart 2005 04:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar eğer varsa ole bişe hemen solein 10mbit/100mbit baglanti var (t3) sn de 3-4mb ile down yapabiliom adres verin 5 dakkada cekim sonra size host ederim... (ftp ya da http uzerinden) iyi akşamlar sayın seyirciler , bugün istanbulda gerçekleşen tanıtım fuarında ....[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Öne çıkan mesajlar