Bathory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 dun gittim sınav oncesi moral olsun die ps2 aldım.malesef sabaha kadar wining oynadım sınavda uyuyodum az daha ;) su an sadece midnight club2 ve wining6 var.hangi oyunları tavsiye edersiniz ayrıca gran turismo'nun en son hangisi cıktı?oyun istiyorum oyuuuun..ayrıca besiktas tarafında nerde memory card bulabilirim?fiyat?[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hmm tavsıye edebılecegım cok oyun var. Vice city kesınlıkle al silent hill serisi tekken tag (4 u skaın alma berbat) tenchu 3 final fantasy tony hawk 4 splinter cell Matrix (pc den kat kat guzel) sımdılık aklıma gelen bunlar benım,ha unutmadan ico da efsane bır oyundur.bence oyna :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 getaway metal gear solid baldurs gate burnout 2 bunlarda benim ilk aklıma gelen iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ps2 de baldursmu oynanır ya bende alıyorum bu haftaıcı walla heyyt[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Baldurs ps2 de muthıs bır oyundur.Ilk oyna sonra yorum yap bence :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 irençti bence simo baldirz ;P dynasty warriors 4 ü tek geçerim dier oyunlar tiraş[final fantasy hariç] Lu Bu amcamla çik bayirda adam biç hehe şimdi .hack mutation a başladim oda ayri bi güzellik ama herkes beenmez bu oyunu ayri mesele [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 16 June 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bir kere bence We 6 almakla olayı cozmussun :) ama ben senin yerinde olsam WeTurkey i alıp Fenerbahceyle oynayabilirdin. MGs2 Dms2 Burnout 2 (kesin al bu oyunu ) Nba Street vol.2 bole galba bu da super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sayılanlar arasında hiç kötü oyun yok yani bunları kendine göre bir sıraya koy ve ufaktan almaya başla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Fatal Frame'ide eklein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 valla msgları okuyamadan gidip tekken4ü aldım.gidip degistirmeyi dusunuorum.benim de kafam baldurs gate'e takıldı.sonucta mouse olmadan rahat oynanıo mu oyun?yoksa mouse da mı almam lazım.sırada almam gereken nba street var cok guzelmis.burnout2 hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz. bide su memory cardların hepsi 8mb mı?16lık 32 lik falan yokmu?[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 8 lık yeter zaten sana memory card, bırde tekken 4 almayın dıye her threadde yırtındık.Sen gıdıp yıne serının en kotusunu almıssın.Tag alıcaksın tag.Burnout need for speed tarzı hatta hemen hemen aynı,ama cok daha guzelı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Tekken 3'ü seviorsan tag sana cok ama coook yawas gelebilir ama tekken 4 de aynı hızı hissedebilirsin ben sahsen 4 den daha cok hoslandim ama zevk vede renk meselesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 peki tuning falan varmı yoksa yarıs kazandıkca acılan arabalarla mı yarısıoruz?neyse ya deistiririm 4'le tag'i.bide en guzel yaris oyunu burnout mu?[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Vice City ve MGS Substance ilk alacakların olmalı.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 en guzel yarıs oyunu tabıkıde gt[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 midnight club 2 al yariş mariş istiyosan daha eğlenceli düz yarişlarin modasi geçti ya böle işlek yollarda dier arabalarla yarişmak daha zevkli tabe gt süfer oyun ayri mesela ama değişik türde yarişlar daha hoş gelio artik bana sen 2 sinide al ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 burnout 2 de cok zevkli bir oyun kesinlikle tavsiye ederim özellikle crash modu :)[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar