Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Evet millet belki ilk türk campaing settingini yaraticaz arkadaslarla vede roman olarak 4 kitap olarak cıkacak yazar ben (Onur aydin & ve yakın dostum Yasin demirel olarak cıkacak ) yani 2 yazar cünkü ortak tasarladik ve tabi yapimda emegi gecen bütün arkadaslarin isimleride yazicak kendi sistemimiz üzerinde görüsüyoduk vede sonuca varacak gibi ama komplike bi olay tabi.. Neyse kitabin ismi hakında bi sonuca varamadik muhtemelen ilerde veririz ktiap hakında size ön bilgi veriym Baltor diyari adli bi diyarda gecmektedir vede büyücülerin sayisi cok azdir Genelikle seref onur ve haysiyetin gezdigi bu topraklarda uzun yıllar kötülük hükmeder Tanrilar savasini Thar_cül un yanı (seytan) in kazanmasiyla baltoru istila eder 1.cag olarak geciyo fakat size özet bigli veriyorum bu konuda tabi O zamanlar Cadania Kralligi Baltorun tek kuvetli kralligidir..savaslar olur bu siralarda güclü sovalye Ancalagan hehe evet ismimi aldigim arkadas tabi bi cakisma oldu yüzüklerin efendisinde bi ejderhanına dida ancalagon olduugndan Arkadasin adini Ancalagan olsunmu olmasinmi diye baya tartistik tabi sölyim inansanizda inanmasinizda bu ismi zamanında kafamdan uydurmustum sonra cok sasirmistim aynı ismin cok benziyenini silmarionda gördügümde .. neyse Konu biraz Ancalagan ın Thar_cül u yenmek icin mücadele vermesi sonucu tuzaga düsürülerek öldürülmesi ve Karanlik Gücler tarafindan lanetli bir sekilde geri getirlmesiyle baslar sayilr tabi neden leri ve özel olayalri yazamıyorum cunku sıgmaz :) 2.cagimiz olarak sayilan yani 4000 li yılarimiz (zaman sistemi farkli matematige dökemiyorum simdi) İste bu zamanlar Baltor cok feci ve gaddar bi İmparatorluk tarafindan yönetilir İmparator Cromex adinda kimsenin görmedigi sadece varlgiini duyduklari biri tarafindan ama inanilamz korkulan bi varlik tarafindan bazialrina göre o bir tanridir bazilarina göre .. iste yoruldum Güneyde argor diyarlarinda ernast dagalrinin dogusunda Argenom Sehri kutsal sehir ve Argor kralligi vardir belkide Baltorda ki tek savunmalardan biridir bu imparatorluga karsi Uzak batida Büyük SOlkania krallgiinin yıkılmasiyla Camor kralligi kurulmustur ama işin işginci krallari yoktur denirki kral bir büyücüdür yada bir cadi o kadar güclüdür ki Kralligini bile istemez belkide bazi nedenlerden Vatanına gelemiyordur. Dünyamiz cok genis ve forgottom realms in biraz türkish versiyonun yapmaya calistik. İşte eh basardikta sayilir ama hala bazi eksikliklerimiz avr özelikle İmparatorlugu kültürleri konusunda yanliz sok olacaginiz bazi seyler oalbilr mesela Druid yok ve zaten kahramanimiz da bir druid ama işin komigi dünyamizda sadece bir druid olmasi Gordon adinda bir izci güya.. ama background u cidden cok cool yazildi. neyse devame diym bilgilendiriym haritamizin en dogularinda yesilikelr böcekelr ormanlar derken Büyük buz kralligi Amendura geliyoruz Kudretli karabüyücü Loracin catatomb (mezar diyek) oldugu kkadim topraklar vede Amendur haklinin krallgii hiç demir madeni olmadigindan orklarla alisveris icindedir ler bu krallik 3 lordla yönetilir işin komigi biri drow biri cüce biride insandir ama korkmayin sacmaliklarin nedenleri ve cıkarlari vardir cıkında görürsünüz. Cünkü buranın halki karisiktir diyebilriz zaten az bi nüfusu var.. Ama sonradan sadece insan olacak oda ayri konu.. GÜyene dogru Fithdor ormanı ve Audur Khas nehrini etrafinda High elflerimiz yasar zaten wood elferde burda yasar :=) iste tam yazamıyyorum cunku cidden cok büyük bie diyar Umarim cıkınca zevk alir eylenirsiniz .. tabi önce roman .. üf simdi baktımda cocukca olmus gibi yazmisim korkmayin :)neyseki edebiyati ben haletmiorum .. arkadas saolsun ben Kraliklar ve kültürler hehe vede sagolsun en gin bilgilerim cografya :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Evet var üstelik ozalitcimiz sagolsun renkli yapti ama Durun yarin bigl. koyarim ordan buraya gönderiim yakıdna websitemizde acilcak muhtemelen Acciacagim topigi görmüssündür odrin acicagim frp cafenin websiteside o olacak belkide ismini de ordan alir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Ancalagan, 26 Şubat 2005 02:03 tarihinde demiş ki: Evet millet belki ilk türk campaing settingini yaraticaz bir an Anadolu model yaptığınızı düşündüm :) gene olmayan bir dünyanın varolmayan krallıkları vs vs olmuş tabii(daha ilk seferden olmaz tabii. e salak ben). böyle iğrenç eleştriler yapan iğrenç bir insanım:) bekliyoruz.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 madem türk campaingi neden türkçe isimler kullanmadınız....büyücü osman olsa güzel olmazmı yane?? dilimizi sevelim koruyalım vs..vs.vs...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ilk önce klaisk anlamda çalışmak daha iyi sonuç veriri. İlk baştan osman grilseydi, ne o yani "sucks" türkçe değil mi ? diyen insanlara derdinizi anlatamazdınız/batardınız. İleride bekliyorum ben bu tarz çalışmalar.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam.
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 aslında yapılmış...arkadaşım okumuş daha doğrusu okumaya çalışmış....elfleri ''cin'' adıyla kullanıyolarmış..oysa biz yarattığımız dünyada elflere ağaç perisi demeyi tercih ediyoruz...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Creel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 biz elf dioduk daha rahat oluodu :P "Orman Ahalisi" dien bir iki kişi tanidmdi "Soylu Ahali" filan dienlerde vardi galba :)[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 isimler ne türkce nede ingilizce kendi dünyamizin dil sivesiyle yapilmis isimler mesela arenarth Sir Armoren Storg Argor Kraliyet ordusu Başkumandani size bir akc denemden yazialir yapistirim bi paste liyim 19 Kasım 360 Odûn Kalesi "Efendim, kaleye yaklaşan birisi var! Emrinizi bekliyoruz." Nöbetçi kulesinin dışından gelen ses, uğultu halinde kulenin üst katlarına doğru yayılmıştı. Bu bile, Sir Bonfire'ın uykusunu kaçırmaya yetmişti. Haftalardır doğru düzgün uyuyamıyordu. Kule muhafızlığı komutanlığına atandığı güne lanet okudu. Zırhıyla uyuduğundan her yeri kaskatı kesilmişti. Kulenin camından kafasını çıkardı. Miğferini giydi. Tepenin üstünden kuleye doğru yaklaşan atlı, Argoria bayrağını ve Argenom askerlerinin zırhını taşıyordu. Tahtadan merdivenlerden hızla indi. Kapıya yaklaştı. "Açın kapıları!" Askerler hızla manivelayı çevirerek demirden kapıyı açmaya başladılar. Kuzeye doğru uzanan yemyeşil çayırlarda tek başına bir atlı, bir eliyle sürekli yukarıda tuttuğu Argoria bayrağıyla yaklaşıyordu. Bayrak, hırpalanmış olmasına rağmen, üzerindeki kalkan ve kılıç rahatlıkla görülebiliyordu. Sir Bonfire, kapının taştan kemerinin hemen altında, en önde dimdik duruyordu. Atlı, kapıya iyice yaklaştı. "Raporunu bekliyorum asker." dedi şövalye. Sarı, uzun saçları, sabah güneşinde adeta ışık saçıyordu. Fazla uzun olmamasına rağmen zırhların içinde heybetli görünüyordu. Atlı bir anda kılıcını çekip, sövalyenin omuzuna sapladı. Acı anlatılamaz derecedeydi. Zırhı delen kılıç, saplandığı yerden çıktı, ve kapının manivelasına doğru fırlatıldı. Manivela kılıç darbesiyle parçalandı. Şövalyenin yere düşüşünü gören askerler bir anda atlının üzerine atladılar atından indirmek için. Atından düşen adam çırpınıyordu. "Arkholm için!" adamın ağzından kanla beraber çıkmıştı. "Sir Bonfire'ı şifacılara götürün!" Onbaşı Rainhart olayın hızıyla şok geçirmişti. Ancak, yetkinin onda olması onu kontrole zorluyordu. Baygın şövalyeyi iki asker götürmeye başladı. "Evet? Şimdi ne olacak?" dedi onbaşı kırık manivelaya bakarken. Bu sözlerden sonraki sessizlik, bir fırtına kopacağını hissettirdi. Kuzeyden gelen boru ve trampet sesleriyle birlikte sessizlik bozuldu.Fırtına yaklaşıyordu... * * * Karanlık... Derken bir ses "Savaşta ölmekten daha önemli bir kaderin var, genç Bonfire!" sesi ayırt edememişti. Yoksa bu bir yanılsamamıydı? Tekrar karanlık...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Alınmak yok lakin başlangıcı bana yitikkütüphane sitesindeki fildişi yazıtlarını anımsattı nedense düşünce düşünceye benzeyedebilir baltalamayalım şimdiden..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kolay gelsin bakalım. Yinede aceleye getirmeyin sonra istediğiniz zamana çıkmazsa hevesiniz kırılır falan, sakin ve yavaş yavaş kendinize fazla baskı yapmadan...[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Öne çıkan mesajlar