dexter Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Dogrumu yazdım bılmıyorum ama bu questı cok acıl yapmam lazımm.Raporu aldım ama 5 tane haritayı nerlerden bulcam bilen birileri varsa yardım etsin
Lonely Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=118092 (o başlığı haybeye açtım ben galiba)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
dexter Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 aramayı baslıgı actıktan sonra yaptım :D ama yınede o elemanalrı bulamadım
Lonely Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 orcmusun?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 orda "Guardians Of 7 Keys" Görevi yazan yerdeki yazıda en altta locationlar var. Birebir tutuyor. Birinci ve ikinci serverlara bak. Birinde yoksa diğerine bak yani. Ben o locationlar sayesinde 4 dakikada topladım tüm anahtarları.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Öne çıkan mesajlar