swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Amd xp +1800 var ve 90 dereceye kadar çikti normalde 75de restart atiyordu kapatmak zorunda kaldim ama bu seferde 86-90 dan a$agi inmiyor ne yapabilirim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yan kapağı aç fan çalışıyormu diye bi bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Fan çali$mazsa kapanir :P Yan kapagi herzaman açik.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sen termal macunu bi yenile oynarken bozmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Fistan, 26 Şubat 2005 01:45 tarihinde demiş ki: sen termal macunu bi yenile oynarken bozmuşsun ayni islemciye sahiptim,hatta o kadar ileri gittim ki gidip coolermaster fani sokup fan kismini suya degmeyecek sekilde heatsinkini bir guzel suyla yikadim.sonuc ne oldu?5 derece artti sadece.bu arada,benim islemcimde hep 80lerde geziyordu.[signature][hline]Ranger : Bard : Eldritch : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 benim adm 64 var 31 in üstüne çıkmadi bende anlamadim ama öyle işte bi bokluk varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bekleyin az kaldi Webcam alayip çekecem fotosunu ozaman sizde görceksiniz.92 max olarak gördüm.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 94 bile gördüm ben. amd 1700. kasadan bile sıcagı hıssedılıyordu. makine eskisinden iyi calısıyor :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ya bende topic açacaktım.. Benim bilgisayar sürekli fazla ısınmadan dolayı kapatıyor kendini. Isı ayarlayan programlar var mı? oyun oynayamıyorum yaf..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 delimisin ısı ayarlayan program pff yakcakmısın işlemciyi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bakır fan alacaksınız. amd 3200 altı bakır fan. böyle diyeyim 1700 ve 1800 lere uyar. diğerlerine uyar mı bılemem. ısı max 40 da kalıyor, nadir durumlarda 48 e cıkıyor. fan hızı 2800 - 3000 rpm. 11 $ olması lazım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Benim de bi ara 100 derecelere çıkıyordu, sorun anakartta çıkmıştı. Bir götür bence bilgisayarcıya. Anakartım EPox'du bu arada.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! [Bu mesaj karpuz tarafından 26 Şubat 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ne garip benimkide Epox :P usb 2,0 bile yok çok dandik bisey para veremem buna simdi.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 paran yoksa bişi yapamazsın. yak işlemcini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Yanmaz o islemci :) 7 aydir yanmiyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 benim işlemci genelde 45derecede dolaşıyo şimdi hatırlamıyorum hiç neydi marka falan eheh. 2000mhz civarındamıydı neydi layn? neyse ama fanı bi garip. 5000devirin altına inmiyor kafa şeyediyor sırf sesleri fan gürültüsünden duyamadığımdan kulaklık kullanıyorum.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar