le_papillon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaslar bu konuyla cok defa karsilastiginizi biliyorum ama sabir gostermenizi bekliyorum.everquesti bi bilgisayar dergisinde gordum.sanirim dunya genelinda 700 bin civarinda oynayani varmis.ama detayli bilgi alamadim oyunla ilgili.sitelerde felan buldum ama en iyi yardimin oyunu oynayan birinden alinacagini biliyorum.oyun hakkinda genel bi bilgi verirseniz sevinirim.simdiden sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaKKumz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Merhaba. Everquest2 online yani internete bağlanmak suretiyle oynanan bir oyundur. Oyun içerik itibariyle mmorpg yani birçok kişinin aynı anda oynadığı herkesin bir/birden fazla karakteri temsil ettiği bir oyun tipidir. Oyunda kendine bir ırk ve sınıf seçerek oyuna başlarsın oyunda birçok insan (pc) ve bilgisayarların kontrol ettiği (npc) karakterler vardır. Bunlarla etkileşimli olarak devamlı maceralara katılıp yaratıklarla savaşır ve hazineler elde edersin, kendine ev kiralayıp içini döşer ve oturursun, hammaddelerini tedarik edip zanaatkar olup satış yaparsın vs vs. birçok aktivite mevcuttur. Kısacası vakit öldürmek için bire birdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 vakit öldürmek mi. nası yani. asıl vakit öldürmeyi uyurken yapıyorum ben.. eq oynamak asıl gerçek hayat.. pöh.. nası oluyo diye evde bile dikiş dikicem nerdeyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardoukar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Aman ha ! nasil oluyor diye sokakta adam kesmeye kalkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 evde summon çıkartmayı deniyecem dur. :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hanım bana ordan bi adept 1 yazsanaaa -Yazıyom bey durr[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bakın tek değilim benim gibi ciddiye alanlar çok.. yani sanal dünya asıl gerşek olanıdır. matrix rulz bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Eq da yalan gercek hayatta du bakalim nereye gidioz isyana az var ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar