Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ciddi manada yardim...

le_papillon

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bu konuyla cok defa karsilastiginizi biliyorum ama sabir gostermenizi bekliyorum.everquesti bi bilgisayar dergisinde gordum.sanirim dunya genelinda 700 bin civarinda oynayani varmis.ama detayli bilgi alamadim oyunla ilgili.sitelerde felan buldum ama en iyi yardimin oyunu oynayan birinden alinacagini biliyorum.oyun hakkinda genel bi bilgi verirseniz sevinirim.simdiden sagolun
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba.

Everquest2 online yani internete bağlanmak suretiyle oynanan bir oyundur. Oyun içerik itibariyle mmorpg yani birçok kişinin aynı anda oynadığı herkesin bir/birden fazla karakteri temsil ettiği bir oyun tipidir. Oyunda kendine bir ırk ve sınıf seçerek oyuna başlarsın oyunda birçok insan (pc) ve bilgisayarların kontrol ettiği (npc) karakterler vardır. Bunlarla etkileşimli olarak devamlı maceralara katılıp yaratıklarla savaşır ve hazineler elde edersin, kendine ev kiralayıp içini döşer ve oturursun, hammaddelerini tedarik edip zanaatkar olup satış yaparsın vs vs. birçok aktivite mevcuttur. Kısacası vakit öldürmek için bire birdir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...