Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Birisinden birkaç soru

the-beast

Öne çıkan mesajlar

selamlar öncelikler
henüz galaxies almadıma am almayı düşünüyorum sonuçta baya bir para vereceğim için çok iyi düşünmem gerek bir kaç sorum olacak sizlere

bu oyun çıkalı baya bir zaman olmuş şu anda genel olarak server doluluk oranları nedir türklerden bahsetmiyorum genel olarak gezegenler dolumu yoksa yavaş yavaş boşalmayamı başladı eskisi gibi değilmi

ayrıca ping durumlarınız nedir bende 512 kb adsl ar 128 kb uploadu var rahat oynanırmı

şu anda world of warcraft çıktı aklım birazda bu oyuna kayıyor birini seçicem ve doğru olanı seçmek istiyorum star wars u çok seviyorum warcraftıda seviyorum bana kalsa galaxies alıcam ama aklımda bi kaç soru var yani oyun çıkalı baya bi zaman olmuş şu anki durum nedir arkadaşlar

ayrıca şu an almaya çalışanlar sanırım bulamıyolar oyunu d&r a bakıcam megavizyonada bakıcam
başka bulabileceğim bir yer varmı dükkan olarak paylaşırsanız sevinirim

hepinize saygılar ve sevigler
Sosyal ağlarda paylaş

avaturkten bulabilirsin bence rahatlikla ellerinde olmasi lazim shuan serverlarin daha doorusu sehirlerin en son durumu bildigim kadari ile bi ara yavash yavash oyuncu sayisi azaliyordu ama shu aralar tekrar artmakta ve yeni film gelince iice dolacaktir bence acikcasi ve cok daha tutulan bi oyun olacagina eminim wow mu yoksa swg mi dersen bi cok arkadashim shuan wow aldi ama ben hala swg diyorum sonucta starwars ayri bi zevk benim icin tabi senin icin durum nedir bilemem baska oyun hakkinda sormak istedigin bir sey olursa seve seve yanitlarim ki yanitlicak bi cok kisi olacagina eminim en basta alomatik olur sanırım sorun cozucudur kendisi eheh
shu baglanti sorununa gelince de baglantidan ziyade rem onemli swg icin baglanti sorun olmaz hich bir sekilde 1024 rem warsa cok ii bi sekilde her sey rahat bi sekilde oyunun keyfini cıkarabilirsin baglantin istersen 56k modem olsun farketmez (gerci o cızırtı cıkartan aletlerden kaldımı bilmiyorum)

[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!

[Bu mesaj Uthmatar tarafından 22 Şubat 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler yanıtın için öncelikle makina da 1 gb ram var
donanım konusunda problem yaşamıyorum
galaxies i megavizyonda buldum
henüz almadım
benim oynayacağım saatler 02:00 ile 04:00 gece arası
birde 12:00 ile 2:30 ararı öğlen
bu saatlerde yurtdışı serverlari ya da herhangi bi server dolu oluyormu yani açıkçası oyun hakkında bir çok yazı okudum
oyunun jedi vs bh olayına döndüğünü ve serverlarda adam kalmadığını ve henüz bilmediğim bir combat olayının hala düzeltilmediğini falan duydum ama swg oynamak istiyorum deli gibi ama bu kadar para vereceksem de karşılığını almak istiyorum
nette serverlarda kaç kişi olduğunu gösteren bi yer bulamadım
ve kendi kendime google da swg sayfalarını arattım türk olarakve pek az kaynak çıktı çıkanların çoğu güncel değil ve forumlarda bu forum gibi sık mesaj atılmayan forumlar haline düşmüş
az çok online oyun tecrübem olduğu için endişelerim var alırım o kadar para veririm oyunda kimse kalmamış olur falan bu tip korkularım var yani
Sosyal ağlarda paylaş

millet ne kadar sövse de, kötülesede swg ii oyun... bug ları var her oyun gibi ama bunun bugları biraz sinir bozucu oluyo bi de şu combat sistemi falan sw dünyasından farklı olduğu için kötülenio bence

nüfus en çok bria daymış eclipse boş diyolar girmiyom zaten bi kaç aydır. benim şimdiye kadar gördüğüm en ii server farstar dı hiç nüfus azlığı görmedim ayrıca 24 saat pvp yapabiliosun
Sosyal ağlarda paylaş

Tek kelimeyle bir şaheser.Bende 1.5 ay kadar önce başladım.Uzun zmandır düşünüyodum sonra kızdım kendime çok daha önce neden başlamamışım diye.İnanılmaz zevkli ve atmosfer muhteşem.Corbantisde oynuyorum Hunlar diye bir türk guildi var hemen aldılar ev bark para pul verdiler,şehirimizde var adıda Yakınşehir :)Hatta bi tanede master verdiler aralarından gelişmeme yardımcı olsun diye adam helak oldu yardım etcem diye bana :)Ama inanılmaz güzel oldu charım şu anda master rifle olmak üzere.Sw de kasacam.
Ben derimki Corbantis'te bir char aç gel Hunlara pişman olmazssin hepimiz ordayız yardımda ederiz.Ha bu arada wowuda gordum o da güzel ama swg daha bi başka.
Saygılarımla.
Kadıköyde bimeks e bak swg için birde bagdat cd. nezihte vardi.Ama en ucuza bimeks'te bulursun ben ordan almıştım
Ping olayına gelince bende 512 adsl ile oynuyorum ve su gibi akıyor hiç lag yok.Çok kalabalık yerlerde de bağlantıdan değil ekran kartından dolayı çok az bir yavaşlama yaşanabiliyor ama rahatsız etmiyor.Bekleriz :)
[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North
Rifleman Of Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis)

[Bu mesaj Vulcan_Lionheart tarafından 23 Şubat 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
the-beast, 23 Şubat 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
benim oynayacağım saatler 02:00 ile 04:00 gece arası
birde 12:00 ile 2:30 ararı öğlen
bu saatlerde yurtdışı serverlari ya da herhangi bi server dolu oluyormu yani açıkçası oyun hakkında bir çok yazı okudum
oyunun jedi vs bh olayına döndüğünü ve serverlarda adam kalmadığını ve henüz bilmediğim bir combat olayının hala düzeltilmediğini falan duydum ama swg oynamak istiyorum deli gibi ama bu kadar para vereceksem de karşılığını almak istiyorum
nette serverlarda kaç kişi olduğunu gösteren bi yer bulamadım
ve kendi kendime google da swg sayfalarını arattım türk olarakve pek az kaynak çıktı çıkanların çoğu güncel değil ve forumlarda bu forum gibi sık mesaj atılmayan forumlar haline düşmüş
az çok online oyun tecrübem olduğu için endişelerim var alırım o kadar para veririm oyunda kimse kalmamış olur falan bu tip korkularım var yani
evet server seçiminde dikkatli olmanda fayda var çünkü oyuncu sayısı yaz aylarına göre hakkaten azaldı. ama tekrar geri dönüyo biçok oyuncu. özellikle soe nin "station access" sistemi sayesinde aktif oyuncu sayısı tekrar yükseliyo yavaş yavaş

gece saat 2:00 ve 4:00 arası amerika saatiyle 18:00 - 20:00 arasına denk geldiği için bu saatler amerika serverlarının en dolu olduğu saatler, o konuda endişen olmasın.

ben geçen haftalarda serverların nüfusunu araştırdım ve ilk izlenim olarak nüfusu en uzun süre "medium" seviyesinde görünen serverlar ahazi ve bria idi. bunları da corbantis ile europe chimaera izliyodu. ardından bu serverlarda birer char açtım ve ortamın doluluğuna baktım, özellikle coronet teki dolulukları inceledim. bi süre sonra gördüm ki bria, doluluk oranı en yüksek olan ve aynı anda aktif olan oyuncu sayısı da çoğunlukla en yüksek olan server. ben de hemen eclipse teki char.ımı bırakıp bria da oynamaya başladım. serverda pvp de gayet güzel, oyunculardan yardım da alabiliyosun, ortam güzel. ayrıca bağlantı açısından da iyi, %0 packet loss ve genelde 250-350 ping arası rahat rahat oynuyorum. bria ya gelmeni tavsiye ederim.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gördüğüm kadarı ile en kalabalık server Bria. Zaten reloading zmanlarina bakarsan, Bria 40 dakikada diğerleri 5-20 dakika arasında açılır. Her saatte en kalabalik sunucu Bria oluyor. Ama 02-04 arasi daha fazla kalabalık olur. Ayrıca bu sunucuda başlayacak isen, Tatooine de Mos Isley Star Portta başlamanı tavsiye ederim. Oyunu çözünceye kadar burada sana yardım edecek pek çok kişiyi rahatlıkla bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bugün gittim almaya megavizyona 1 tane kalmıştı onuda biri kapmış ya mmorpg oynayacağı tuttu milletin şansım beter bi durumda bu aralar

www.gameloaded.com dan empire ile jtl i baya uygun fiyata alabiliyorum iyiki megavizyondan almamışım

[Bu mesaj the-beast tarafından 27 Şubat 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni paket almak yerine hem swg hem jtlyi bir arada forumda gayet disardan alabileceginden ucuza alabilirsin satan biri war foruma bakarsan icinde karakterde hazir ismini herseyini bastan yapmak istiyorum dersende karakteri dellersin bashtan bi karakter acarsin yani ki 100 milyona satiyordu arkadash sanirim hem swg hem jtl hemde everquest2 yaninda esantiyon :P[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bak arkadaşım ben 100 milyona veriyorum kutusu flm herşeyi var güvenebilirsin de bana paraya ihtiyacım olmasa ztn satmam bile ama ne yazıktır ki para gerek 10 gün içinde ki eu wow aldım onu bile satıyorum bu yuzden daha oynayamadan adam gibi o yuzden almak istiyorsan oyunu bana özelden ulaş daha iyi fiyata bulamazsın hiçbir yerde 3 oyunu 100 milyona...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...