the-beast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bayrampaşa bimekside aradım ordada yok muş geçmiş olsun yok şu anda hiç bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yeter ya !! istiyorum kardesim konusun benle heryerde bitmis olamaz ya !! olmamalı !!! kuduruyorum ya !![signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ankarada hiç bi yerd yok deli olucam![signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sanırım nisanı bulabilir neden mi çünkü yabancı avrupa sitelerinde ve hatta amerika sitelerinde bile yok çoğunda kaldıki türkiyede olsun bir sonraki baskıya bence kısmet nisana yani geçmiş olsun herkeze bulan olursa yazsın saldıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yuh abarma 15 gün sonra gelicek ankaraya ama o kadar bekleyemem ben :/[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Nisana kadar bekliyeceğiz o zaman :( Bu arada elindeki fazla wow olupda satmak isteyen varsa max 100 ytlye kadar talibim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 D&R LARI SUREKLI TAKIP EDIN BEYLER GELIYOR YAKALAMANIZ LAZIM.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 en güzeli blizzard amcaya i-meyil atmak bi soralım öğrenelim ne oluyor ne bitiyor[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ankara'da ne bulduk ki , WoW bulacagız ? Köy olmaktan kurtarmak icin baskent yapmıslar burayı o kadar ! istanbul'daki arkadaslara aldırmaya caliscam, orda en azından 8-10 tane D&R var. Ankarada 1 tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 d&rleri takip işi zor,ne yapıcaz orda mı sabahlayacağız günün yarısında bir tane gelir oda kapış kapış gider...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 az önce D&R (ankara) ile görüstüm. bir hafta 10 gün icinde falan gelcek diyolar ! ama kesinlik yok tabii. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 D&R lar ürünün gelmesinin zaman alıcaını anca 2-3hafta sonra ürün gelebileceini sölüyo..İstanbuldaki hiçbi mağazada oyun kalmamış durumda maalesef...Megavizyonun merkezini aradım onlarında elinde yokmuş ne zaman geliceini de bilmiolarmış üretimin durduğunu ondan dolayı ürünün temin edilemediğini(?) sölediler. İnternet sitelerinin çoğunda yok.. (en azından benim bildiklerime) güvenilir olan WOW satan siteler bilen varmı?? [Bu mesaj SoRaTh tarafından 24 Şubat 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Jannisary, 24 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki: az önce D&R (ankara) ile görüstüm. bir hafta 10 gün icinde falan gelcek diyolar ! ama kesinlik yok tabii. :( bende aradım 2-3 saat önce 15 gün dedi vay :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 www.gameloaded.com dan az önce siparişimi verdim 30.49+3(posta)=33,49pound a elimde olucak umarım en kısa sürede bu arada ürün ellerinde varmış(?)in stock gözüküo umarım bi sorun olmadan gelir.. www.gameloaded.com veya www.gameloaded.co.uk dan alıpda sorun yaşayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 iyi yapmissin , bence eninde sonunda gelir oyun sana, ama ne zaman gelir bilmem ! bende o yüzden korkuyom siparis vermeye yurtdisindan ! simdi veririm siparisi , o gelene kadar piyasada bulursam o zaman cildiririm !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 blizzardın kendi sayfasında bile out of stock yazıyosa bu işte bi iş var yani yok yok yok megavizyonda yok dand r zaten 2 hafta diyor bekleyeceğiz arkadaşlar napalım ayrıca gameloaded dan alan arkadaş buraya yazarsan ürün geldiğinde bizde sipariş ederiz teşekkürler [Bu mesaj the-beast tarafından 24 Şubat 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: the-beast, 24 Şubat 2005 18:12 tarihinde demiş ki: blizzardın kendi sayfasında bile out of stock yazıyosa bu işte bi iş var yani yok yok yok megavizyonda yok dand r zaten 2 hafta diyor bekleyeceğiz arkadaşlar napalım ayrıca gameloaded dan alan arkadaş buraya yazarsan ürün geldiğinde bizde sipariş ederiz teşekkürler [Bu mesaj the-beast tarafından 24 Şubat 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] dün bi ara blizzardın sitesinde ürün vardı fakat ordan türkiyeye ürün gelmio yanlış hatırlamıosam avustralya ve amerikaya ordan ürün dağıtımı var. Ürün geldiğinde haber veririm...umarım kısa sürede gelir.. hatta ürün onlardan çıktığı zaman bi mail yollicaklarını belirtmişler sipariş formunda ben ellerinden çıktığı zamanıda belirtirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu arada parayi hemen cektilermi ? yoksa ürünü gönderdiklerindemi cekecekler ? iptal etme sansimizda oluyormu ürünü göndermeden önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 beyler blizzardin taaaam*** @#&% oyunu yapion da nie 3-5 tane cikarion piyasaya bilmiolar mi biz ACIZ !!!Bugun istanbulu dolastim yok her yerin kartini aldim bi de aradim !! Cildircam ya .....[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 beyler weblebi.com a bakın aral ithalat açıklama yapmış oyun 15 niandan itibaren yeniden dağıtılacakmış o tarihe kadar sabredecez başka çaresi yok geçmiş olsun herkeze alanlara zevkli oyunlar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sorath güzel haberler bekliyoruz senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valla bende bekliorum o güsel haberleri açıkçası.. umarım kısa zamanda elime ulaşırda sizlerede burdan tavsie ederim. beklenmes 15nisana kadar, anlamı kalmas oyunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 beyler bu gameloaded nasıl guvenılırmı bılgım yokta ona gore bende ıkı sıparıs vermeyı dusunuyorumda[signature][hline]NBL North & NBL Locus Player: Silent Morniel Now, he is only . . . [b]Silent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 silent bende bilmiyorum sorath sipariş verdi bi yamuk olmazsa bende söylicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 SoRaTh inşallah haber verir geldi diye bağır burda biz duyarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar