Quibble Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Beyler ya yok yok yok hic bir yerde yok .... 1 haftadir ariyorum bulamiyorum allahınız sevıyorsanız yardım edin!![signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sendit de satıştan kaldırmış, haftaya dökülür gene dnrlara felan merak etme[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Megavizyonlarda bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 istanbuldaysan satarım elden. 80 ytl[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 baktım abi heryerde bitmis adamlar nisanda getircez diorlar .... bazı yerler nezih mesela 10 kere yarın dedı her gittigimde yine aynı cevap aldım YARIN[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Hassan, 23 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: istanbuldaysan satarım elden. 80 ytl neden satıyorsun ki? bir de key güvenliği felan var tırsıyorum açıkçası ikinci el olayına girişmeye, bi iki hfta bekleme yerine bi ton derde girmeye değer mi..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eet 15 nisan dan itibaren baslicakmis yeni posta dagitim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Üretim yeterince hızlı değil ben bundan bunu anladım cünki yurt dışındada bitmiş.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyyubvolkan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ben de kaçgündür arıyorum, çıldıracam walla, bi türlü bulamadım. nereye sorduysam ya 1 hafta diyo ya da 2 ay. bence blizzard bu oyunu satmak istemiyor :([signature][hline]WOW oynamak istiyorum ama bulamıyorum :( [Bu mesaj eyyubvolkan tarafından 23 Şubat 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: MonTezaus, 23 Şubat 2005 15:38 tarihinde demiş ki: said: Hassan, 23 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: istanbuldaysan satarım elden. 80 ytl neden satıyorsun ki? bir de key güvenliği felan var tırsıyorum açıkçası ikinci el olayına girişmeye, bi iki hfta bekleme yerine bi ton derde girmeye değer mi.. 1. kutu açılmamış. teknoloji kartonun içini görmeyi sağlamıyor mlsf henüz 2. 2. kutu[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 benim bir arkadasım almak istiyor hala duruyormu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 atlamayın lutfen o oyun benimdir !! =)[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya bende bulamıyorum[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Harbi ya benden bulamıyorum avaturk, dnr, kangurum hepsinde bitmiş.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şu megavizyon fln nerde . bizim burda hiç yok.[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 megavizyonda kalmamış zaten bi iki haftaya yenileri gelir artık beklemeye devam..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj MonTezaus tarafından 23 Şubat 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 istanbulda, taksimde istiklal caddesinde var megavizyon, ben 1 hafta once orda tek bir wow cd si gormusdum 99 ytl idi, olece bakip usulca, boynum bukuk bir sekilde ayrildim yanindan. [Bu mesaj cursed_knight tarafından 23 Şubat 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 1 hafta önce gördüğün orda durmuyo merak etme ben dün gittim akşam 5 gibi gelr dediler akşama gidemedim iş dolayısı ile yarın gene gidecem megavizyona taksimdekine varsa alıcam burayada yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yapmayın be bende sendıtten beklıyorum dayanamayıp oralardan alayım dıyodum demekkı beklesm ıyı olacak nasıl olmz be kos koca ıstan bulda kayserı mı ora alah alla[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 internette bu onlıne oyunlarin cd key lerini satan bazi siteler vardi bilen varsa linklerini yazarsa cok iyi olur arkadaşlar oyunu arayanlar olarak bizde yararlanmış oluruz hem[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: togi92, 23 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki: şu megavizyon fln nerde . bizim burda hiç yok. Baba sen nerdesin ? =)[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 istanbul bayrampasa(otogarın oradaki) carfurda bimeks var orada 4 kutu var bir bakın isterseniz. 83 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 walla o kadar gaz oldum ki vercem 99 ytl yi de kerizlik yapıp !! Bayrampasa taaa eb.. orda bir koy var uzakta ..... kadıkoy ve cevresınde bitmis walla o kadarimi biliom ....[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu arada benimde 4 kutuya ihtiyacim var ilk 1 ini alabilsem ....[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 megavizyondada kalmamış isim yazdırdım arayacaklar geldiğinde sıra olmuş zaten herkez isim yazdırmış bayrampaşa ya mı gitsek acaba gidene kadar ordada kalmaz pişman olurum gittiğime bu bayrampşada bimekte hangi saat ve gün itibari ile gördün 4 kutuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar