Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödeme Hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, forumda şu olayı gördüm de:
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=24902&p=1&tmp=1#post24902

başına bi iş gelen varmı? Thundgot da onaylamış bişeyler olduğunu :) Netten kontrol edebilen birileri varsa merak ettim aramızda kredi kartına yüklenilen varmı diye...
Mesaj tarihi:
Anladiğim kadariyla Visa kartiyla odeme yapanlardan para cekilmemis ama cekilme surecinin icine girilmis.Sorun duzeltilmis.

Ama benim merak ettigim su

simdi ben kredi karti numarami girdim her ay ordan benim haberim olmadan para cekilecekmi yoksa her ay ben kendim mi alacagim 1 aylık yada 3 6 aylık paket ?[signature][hline] DuaLisT ||||| Druid Alche/Herba 200+
Mesaj tarihi:
kredi kartından otomatik çekilecek

game cardlarda senin dediğin durum

Not: blizzard bu hata sebebiyle tüm para çekme işlemlerini durdurmuş.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır.
Mesaj tarihi:
ustam char acarken 1 aylık dedim ben onu cekip bi dahaki aya cekmemesi lazım degilmi yani bana sormasi gerek 1 aylık mı 3 aylıkmı 6 aylıkmı oyun suresini alacagimi? cok karisik bir durum[signature][hline] DuaLisT ||||| Druid Alche/Herba 200+
Mesaj tarihi:
attim bi e-mail silin diye kredi karti numarami bakalım nolcak.Bence hata cok onemli kimisinde 1500euro falan cekilmek icin hazırlanmıs oha .[signature][hline] DuaLisT ||||| Druid Alche/Herba 200+
  • Yeni Oluştur...