zebany Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Arkadaşlar, forumda şu olayı gördüm de: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=24902&p=1&tmp=1#post24902 başına bi iş gelen varmı? Thundgot da onaylamış bişeyler olduğunu :) Netten kontrol edebilen birileri varsa merak ettim aramızda kredi kartına yüklenilen varmı diye...
Yalicapkini Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Anladiğim kadariyla Visa kartiyla odeme yapanlardan para cekilmemis ama cekilme surecinin icine girilmis.Sorun duzeltilmis. Ama benim merak ettigim su simdi ben kredi karti numarami girdim her ay ordan benim haberim olmadan para cekilecekmi yoksa her ay ben kendim mi alacagim 1 aylık yada 3 6 aylık paket ?[signature][hline] DuaLisT ||||| Druid Alche/Herba 200+
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kredi kartından otomatik çekilecek game cardlarda senin dediğin durum Not: blizzard bu hata sebebiyle tüm para çekme işlemlerini durdurmuş.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır.
Yalicapkini Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ustam char acarken 1 aylık dedim ben onu cekip bi dahaki aya cekmemesi lazım degilmi yani bana sormasi gerek 1 aylık mı 3 aylıkmı 6 aylıkmı oyun suresini alacagimi? cok karisik bir durum[signature][hline] DuaLisT ||||| Druid Alche/Herba 200+
Yalicapkini Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 attim bi e-mail silin diye kredi karti numarami bakalım nolcak.Bence hata cok onemli kimisinde 1500euro falan cekilmek icin hazırlanmıs oha .[signature][hline] DuaLisT ||||| Druid Alche/Herba 200+
Öne çıkan mesajlar