Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör ve elektrik ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah uykuluydum, kalktım, baktım monitörde bi iz var silmek için elimi attım. ( Bilgisayarda, monitörde açıktı. ) Sildim fln derken bi anda elimin ve bileğimin karıncalandığını ve uyuştuğunu hissettim. Sonra yanmaya başladı elim =) ( Korku filmi gibi ) Monitörde elektrik olur mu ya ?
Napıcam ben şimdi ?
Güzelim Sony monitörümü atsam mı acep ?
Bi danışayım dedim =)
Mesaj tarihi:
Hiçbişey yapmaz o elektriklenme adama, korkma. elektriklenmeyi önleyen solusyonlar falan var. Onlardan kullanabilirsin tabi rahatsız oluyorsan.
Mesaj tarihi:

Silerken monitörü kapamayıda deniyebilirsin. Biraz beklersin sonrada silersin. Ama illaki atmaya niyetli isen buraya doğru sallarsan memnun oluruz.

* ellerini sallar * [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

Mesaj tarihi:
eğer warsa yanından her zaman için cep telefonu,kolon ws.. magnetik alan etkisi olan şeyleri uzak tut.
sen yoksa da tut nolur noolmaz.
bir de monitöre dokunma, siliceğin zaman da kapa,bekle bi 15sn ondan sonra sil. kurusun iice sonra aç.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yok yani monitör yaklaşık bi 10 saattir kapalıydı. Ben sorunu çözdüm gerçi ama teşekkür ederim =) Bu threadi açtıktan bi kaç gün sonra inflak etti monitör eheh
Bende eski monitör le idare ediyorum.
statik elektrik değilmiş =)[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 16 June 2003 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eh yani statik olmadığı belliydi zaten. Gayet dinamik bir etkide bulunmuş :))[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
  • Yeni Oluştur...