Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Can pepelek kullanıcıları cano pepelek kullanıcıları Kendime şöyle güzel bi cd çekiyim dedim de, bildiiniz,beğendiiniz, gerek duygusal gerek neşeli,mümkünse akustik şarkıları bi yazıverin, Bayram Günü sevaba girin safki saygı :))[hline]peheeey şu kaslara bak hele,tıkla pelivanım tık eylede müfrezelerden mfreze beğendiriim sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Hrmm Abi zor bi şey bu ya, music fodler ıma bakıyorum ve hiç bir şarkıya kıyamıyorum :) En iyisi her grubun en sevdiğim şakrısını koyıyım bendeki Muse - newborn Iron Maiden - Rime of the Ancient Mariner Blind Guardian - Into The Storm Opeth - Forest of October Liquid Tension Experiment - Acid Rain Audioslave - Like a Stone Antimatter - Angelic Anathema - One Last Goodbye Katatonia - For My Demons Stratovarius - Black Diamond Pink Floyd - The Wall (tüm albüm işte, 80 dk) HIM - Gone With The Sin Cradle of Filth - Her Ghost in the Fog Radiohead - Creep ve Paranoid Android daha çok var, kısa bi göz atma ile her grubun fodlerında en sevdiğim şarkıyı yazdım işte...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Kamelot - Don't You cry Kamelot - Glory Joe satriani - What breaks a heart In flames - Metaphor Dream Theater - Space-Dye Vest Dream Theater - Disappear Dream Theater - Another Day Anathema - Release Opeth - Benighted Sentenced - Cross my heart and hope to die Buraya kadar baya bi bunalım parca oldu gerisi intihara sürükler :D [hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 13 Şubat 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Amorphis - Tales from Thousand Lakes albümünü tamamen çek kafi[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ayrica ; Therion - The invicible Stratovarius - Phantom of the opera Kamelot - Temples of gold Kamelot - A sailorman's hymn Demons & Wizards - White room Demons & Wizards - Fiddler on the green Blind guardian - Noldor (Dead Winter Reigns) [hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 13 Şubat 2003 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 saolun[hline]peheeey şu kaslara bak hele,tıkla pelivanım tık eylede müfrezelerden mfreze beğendiriim sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar