arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Süper ![hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 şunnarada bir bakın o vakit www.365live.com www.knac.com www.snakenet.com benim favorim snake istek yapılabiliyor radyodan en yüksek vote alan şarkı yukarı çıkıyor çalma sıralamasında.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 geç hoca onları hot metal radio ezer sırf metal acaip güzel ve hiç bilmediğim parçalar çalıo[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hocam zaten aklından benim metal olmayan bi radyoyu dinliceğimi veya tavsiye edeceğimi geçirdiysen yuf derim Maksat serbest piyasa ekonomisi olsun rekabet olsun kalite artsın ;)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Nerden bağlanacam bulamadım bi türlü..
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sol üstte click to hede hödö var tıklıosun yeni pencere açılıo süper yapmışlar[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arcane kiss great white,la.guns vs vs dinlerım ben sürekli Onlar Metal olmuyo Rock&Roll oluyo burdan düzeltiyimde bende öyle sarkılardan 4000 e yakın mp3 waa
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 aferin de radyo metal radyosu çalan 2-3 grubun rock çıkması bunu değiştirmez :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 nereden yayın yapıyor acaba? Bende çok yavaş bağlantısı.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Çok teşekkür ederim sanırım bir süre çalışırken fonumda bu radyo var olacak... Ancak internette hiçbirşey yapmamak lazım ses kesiliyor sürekli.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 benim bağlantı kablo download yapmadığım zamanlarda bir sorun çıkmıyor radyo sanırım florida da bir radyo[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Öne çıkan mesajlar