Can_adami Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Su anda kim 500 milyar isteri izlemekteyim her halinden kÃœltÃœrlÃœ oldugu belli olan bir zat-i muhterem Fatih"in babasinin I.Beyazit oldugunu söyledi... :hrr: olur mu yaaaa :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 oluyormuş demek ki memlekette daha neler neler war[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 abi aynı yarışmada adam nefes aldığımız organa karaciğer dedi bırak...........izleme..........................[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_adami Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Fiercewind, 02 June 2003 19:01 tarihinde demiş ki: abi aynı yarışmada adam nefes aldığımız organa karaciğer dedi bırak...........izleme..........................[hline] Tamam o zaman [Bu mesaj Can_adami tarafından 03 June 2003 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Eet ya ne krolar war allam ya ! Daha duzgun bi eleme yapılması lazım bence ne o ole ayları sıraya sokun sunnarı suraya sokun felan cok sacma ![hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben ilk soru bilemeyen adam gördüm ya süferrrr Uç Uç böceği hangisidir diyer sordu kenan ısık A:Cırcır Böceği B:Uğur Böceği C:Hamam Böceği D:İpek Böceği Zalak adam ipek böceği dedi rezil oldu hauhauhauhuhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KALli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Erutan, 14 June 2003 14:18 tarihinde demiş ki: ben ilk soru bilemeyen adam gördüm ya süferrrr Uç Uç böceği hangisidir diyer sordu kenan ısık A:Cırcır Böceği B:Uğur Böceği C:Hamam Böceği D:İpek Böceği Zalak adam ipek böceği dedi rezil oldu hauhauhauhuhauh +109000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 zauahu[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bi de şu açıdan bakın zaten kenan ışık boş herifin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 heyecandandır..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar