metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 arkadaşlar lise 2 ye geçtim ve dersane için sizden fikir bekliorum. sayısal seçtim iyi bi dersane olsun lise 3 te de oraya gideyim die düşünüorum izmirde oturuyorum bu arada[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 İstanbulda olsaydın Fbm derdim ben de oraya gidecem İzmirde subesi varsa mutlaka oraya git.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 başın sağolsun sayısal seçmişsin bi, de oh oh öldün seneye sen dershane farketmez[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Prawler, 16 June 2003 14:18 tarihinde demiş ki: başın sağolsun sayısal seçmişsin bi, de oh oh öldün seneye sen dershane farketmez[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] süper moral :) izmirde yok sanırım fbm ama varsa bakarım saol[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Finala git o zman[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Senin hangi dershane ye gideceğine biz nasıl karar verelim ki.. senin geleceğinlen oynamak en büyükm kabahat olur.. hangisini kendine yararlı görüyorsan ona git.. :)[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ya ben tavsiye istiom kingpin direk senin sölediğin dersaneye gitmem zaten :) ama gitmiştir çok memnundur bende bakarım dersaneye vs ondan sordm final iyi değil diolardı llama ama bilmiom :([hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 uğur var güzelmi ki[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 FinaL , Kültür , MarMarA[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 fen bılımlerının alımları kafandı bea[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Zaten İzmirde oturuyomus orda olmaması lazım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Lise 2 de dersaneye fln gitme.. ben gitmedim şahsen.. lise 3 e geçtim Fen bilimlerine gidecem Lise 2 de dersaneye giden tek allahın kulu bana işe yaradığını sölemedi.. zaten sende anlayınca işe yaramadığını başlarsın dersaneyi asmaya :) bi bakmışsın devamsızlık bokunu çıkarmışş.. boşuna aile ile tartışmalar başlamış :) bence gitme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben de lise 2'ye geçtim mef'e gidicem seneye. benim pek umrumda deil annemler yazdırmış gideriz nolacak euhe zaten mef'in sevdiğim yanı bi hafta cts,bi hafta pzr,bi hafta ikisi birden olması.fazla sıkmıyo yani..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sen dersaneden once ba$ka bir yere git..:)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 altunüzade yatili fem..... kazanmassam bu sene tek çözümüm inşallah kazanrim ya almadim şiklari sinavdan çikişti kazanamassam sinirim bozulmasın die heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 elit beyler klavye yok Kopyala yapıştırla yazıyos[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben çankaya dersanesine gidicem bu sene metboy olm lise2de ne dersanesi hiçbiişe yaramıyo[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 eğer temeli yoksa lise 2 de dershane bbence gayet mantıklıama adamın orta okuldan zaten bir temeli varsa dershaneye gideceğine evde oturup test çözsün gidip okuldaki öğretmenine sorsun sorusunu hoş ben 4 senedir dershaneye gidiyorum (ort 3 den beri) ama benim gidişim benim kontrolüm dışındaydı son 4 senedir her dershane sezonu ebeveynler arasında geçen konuşmaların özeti şudur ki: -çocuğu bu sen dershaneye vermek lazım -o niyeymiş o? -e okula destek geleceğe musibet... -haa verelim verelim[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 mef neyse sistem hoş :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: -Wissy, 16 June 2003 16:26 tarihinde demiş ki: Sen dersaneden once ba$ka bir yere git..:)[hline]tHe Original fi$h® phauha hiç gülceğim yoktu lan ahah olm git allahnı seversen ahhaha[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Nereye gitmen gerektigini soylemiyorum artik..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Marmara I$ıQ[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: BabacumMostors, 16 June 2003 16:41 tarihinde demiş ki: eğer temeli yoksa lise 2 de dershane bbence gayet mantıklıama adamın orta okuldan zaten bir temeli varsa dershaneye gideceğine evde oturup test çözsün gidip okuldaki öğretmenine sorsun sorusunu hoş ben 4 senedir dershaneye gidiyorum (ort 3 den beri) ama benim gidişim benim kontrolüm dışındaydı son 4 senedir her dershane sezonu ebeveynler arasında geçen konuşmaların özeti şudur ki: -çocuğu bu sen dershaneye vermek lazım -o niyeymiş o? -e okula destek geleceğe musibet... -haa verelim verelim[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 evet doğru söylüyosun am ben ilköğretim temelimin pek sağlam olduğunu düşünmmüorum onun için gidicem :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Craven, 16 June 2003 16:37 tarihinde demiş ki: ben çankaya dersanesine gidicem bu sene metboy olm lise2de ne dersanesi hiçbiişe yaramıyo[hline] www.hayalkent.net/freestyle çankaya nası güzelmi abi ben geometri fln pek beceremiom temelim iyi değil gitmem lazım[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 feme git bence bu arada carousel femde olan varmı[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar