Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 radyoda akşam ankarada kar var diyodu hadş bakalim[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 walla kadiköyde su siralar durdu ins dewam eder..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamamdır p.tesi'ndan sonra kar istanbul'dan gidiyor. ankara'ya kayıyor. inşallah o haftada ankara'da kalır.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:151/melancholy/depression)|
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Maedhros NTV'den duydum pazar geliyormuş sağanak :][signature][hline]jan d.
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: orc_lord, 10 Şubat 2005 23:41 tarihinde demiş ki: tamamdır p.tesi'ndan sonra kar istanbul'dan gidiyor. ankara'ya kayıyor. inşallah o haftada ankara'da kalır. var ya iste yağa yağa o bulutlarda kar fln kalmamıştır :D hepsi bitmiştirr :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aman ağzınızı hayra açın.[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 10 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Karı formatladım ben, merak etmeyin yükleyeceğim yine. CD'sini arıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu karı okullar kapancak die istiyosanız valla ayıp öğrencilerin hali nolcak böle ya bütün sene okullar tatil olsun die bekliyolar ya ayıp ayıp[signature][hline]Nothing
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bizim okula çığ düşmediği sürece kapanmaz zaten :D ankaranın göbeğinde bir üniversite olunca , ne kadar kar yağarsa yapzın gitmek mümkün :) ayrıca etrafıda ova olunca çığ düşmeyeceği için , bana tatil yok :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sizin okula bişey olmaz zaten. Peki ya benimki? (bilkent) Naapcem..?Yağmasın kar mar.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok yok ankara'da patlama yapacak diye tahmin ediyorum. eğer yapmassa lanet okurum o bulutlara.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:151/melancholy/depression)|
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Su an Ist. gunluk guneslık[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet hava güneşli çok tatlı bi hava var..[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
sheref Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 nişantaşında karlar güneşleniyor...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 karlar eriyo yaa... bitti tatil arzusu artik...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Tatil arzusu bitmez, ihtimali biter ;)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 pztsi gideriz okula 1 ay iyidir iste:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu tpiği tozlu raflara kaldırmadan şubat içinde bir daha kar ümid ediyorum[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya bence onumuzdeki haftalar yagar yinede bu hafta okuldayız beyler:d[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 salı günü tekrar yağacak diyolar[signature][hline]Atam izindeyiz!
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 merak etmeden edemiyorum ankaraya ne zaman yağacak marttamı?[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
narin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Doymadiniz mi tatile ?[signature][hline]s00 L33t : )
fiona Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 izmit - kocaeli muhabiri ben fiona bilgisayarın başından bildiriyorum ..bugün izmitte kar yağdı tekrar fekat tutmadı maselef:( okullar tüm hızıyla devam ediyoduki ben bugün altı ders ingilizceden kaytardım hehe:lol: mutluyum gururluyum:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tamam yeter bu kadar tatil okula gidek[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Öne çıkan mesajlar