Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kar acip yag1yo yaa yollar doldu tekrar...ins daha dewam eder..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İnşallah yağmaz işi gücü olmayanlar için belki iyi.İşe gidicekler için çok kötü ekmek parası için mahvoluyorlar insanlar yollarda.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
fiona Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 naman allahım kocaeli günlük güneşlik:( çarşambadan beri okula gidiyos bize hazırlığız die ödevi de bindirdiler:( oooooooof oooooooff buraya bi daha kar yağmaz ...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya bu kar tekrar basladi .... meterolojinin dedigi gibi kar yarın gidecek mi yoksa devam mi edecek gorecegiz:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler göztepe süperdi bi ara ıslak olan yollar dışında her yerde 2 parmak kar tuttu yane...şu an camdan baktım hala piskopat yağıyo..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Acıbademde o durumda[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 artık umudu iyice kestim kardan.[signature][hline]jan d.
Head Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 göztepe yağıyor hala. durmadı , yollar ufaktan kar dolmaya başladı yine.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben umutluyum p.tesi de tatil olucak..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Mandooo, 10 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki: ben umutluyum p.tesi de tatil olucak.. +1 ins.[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok artık olmaz ya su anda tipi war dısarda ama yani devam eder mi acep!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ankara kurak :-) bi kar yağmadı bea :) gözümüz yollarda kaldı...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu geçen seferden yenisi yakında biz burda kar yağınca direk dağlara çıkıyoruz [signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oleeey pazar kar geliyormuş Ankara'ya :)[signature][hline]jan d.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bizden size armagan :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sağolun valla inşallah yağar. *! umutlanır*[signature][hline]jan d.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 burda tipi war valla ama yarın gidecegini soyluyorlardı butun hafta bakalım nolacak burdan gitmezse size gelmez:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ist. kar durdu dahada yagcagını zanettmiom...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ne durmasi ya!? burda tipi var (kalamıs/feneryolu)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yevaud eldivenlerde deliymiş :D[signature][hline]jan d.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: zgrw, 10 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki: ankara kurak :-) bi kar yağmadı bea :) gözümüz yollarda kaldı... geliyor pazar günü :)[signature][hline]jan d.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 euheuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gerçekten çok iyi kar oluşmuş istanbul'da. onların ankara'da olması dileğiyle :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:151/melancholy/depression)|
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 geliyor naci pazar günü burda hoşgeldin partisi düzenleriz seninle :-P[signature][hline]jan d.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Erenkoy'de cok guzel kar yagıyor[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar