Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kar acip yag1yo yaa yollar doldu tekrar...ins daha dewam eder..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
İnşallah yağmaz işi gücü olmayanlar için belki iyi.İşe gidicekler için çok kötü ekmek parası için mahvoluyorlar insanlar yollarda.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
naman allahım kocaeli günlük güneşlik:(
çarşambadan beri okula gidiyos bize hazırlığız die ödevi de bindirdiler:( oooooooof oooooooff buraya bi daha kar yağmaz ...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Mesaj tarihi:
ya bu kar tekrar basladi .... meterolojinin dedigi gibi kar yarın gidecek mi yoksa devam mi edecek gorecegiz:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Mesaj tarihi:
beyler göztepe süperdi bi ara ıslak olan yollar dışında her yerde 2 parmak kar tuttu yane...şu an camdan baktım hala piskopat yağıyo..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
göztepe yağıyor hala.
durmadı , yollar ufaktan kar dolmaya başladı yine.[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
ben umutluyum p.tesi de tatil olucak..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 10 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
ben umutluyum p.tesi de tatil olucak..

+1 ins.[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:

bu geçen seferden yenisi yakında biz burda kar yağınca direk dağlara çıkıyoruz

[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Mesaj tarihi:
burda tipi war valla ama yarın gidecegini soyluyorlardı butun hafta bakalım nolacak burdan gitmezse size gelmez:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 10 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
ankara kurak :-) bi kar yağmadı bea :) gözümüz yollarda kaldı...

geliyor pazar günü :)[signature][hline]jan d.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...