Cafein Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bitsin artık yeterin yahu. Liseliler bir hafta fazladan tatil yapacak diye benim olan tatilim evde kapalı geçti, ziyan oldu anasını satayım. Haksızlık lan bu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çatapatlar çatlayınca altı patlar patlayınca patlıcanlar morarınca bla bla bla =) neyse Levent'te g3nk devam ediyo.otoparkda kar boyu cam seviyesine geldi.ön kaput gözükmüyo cogu arabanın.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bakirkoy'de yagiyor yagmasina da yagmur gibi.. Aman ya farketmez pek de. Ne de olsa oldu bir kere tatil. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Deli_Haci, 09 Şubat 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Bitsin artık yeterin yahu. Liseliler bir hafta fazladan tatil yapacak diye benim olan tatilim evde kapalı geçti, ziyan oldu anasını satayım. Haksızlık lan bu. karda sadece bizim icin yagiyo isi yok[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Cermy, 09 Şubat 2005 16:39 tarihinde demiş ki: ben bu hala durmayan kar yagısından istifade etmek uzere dışarı cıkıyorum biraz karlarla boguscam vala :) ehuh şimdi geldim dışarısı manyak ötesi bişey. abartısız donuma kadar ıslandım oynuya oynuya.. burda kar hala devam ediyo saglam bi şekilde. 2-3 gun arabalarını cıkarmamıs arabaların kaput tamamen iptal nerdeyse bagajın ust seviyesine gelecek kar. cok gusel gidiyoruz böyle devam :) arada cıkın eglenin cocuklun yapın biraz , güzel oluyo vala ben eglendim hemde kardeşimle :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ankaraaa yağğsınn kar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 2 gündür yaz havası var ya bulut yok full güneş nedir bu kardeşim ben kardan bereket tansırı yapmak istiyorum aaa yeter ama... Edit : Ankara [signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 09 Şubat 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: harvester, 09 Şubat 2005 18:23 tarihinde demiş ki: 2 gündür yaz havası var ya bulut yok full güneş nedir bu kardeşim ben kardan bereket tansırı yapmak istiyorum aaa yeter ama... Edit : Ankara :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 taximde hala deli gibi yağıyo bu ne ya[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 maslaktan geliyorum öğleden sora saatlerinde öyle bi bastırdı ki kar 4'te itü boşaltıldı hoca öğrenci kalmadı yarını tatil etmezlerse .... artık öeah üst geçitin merdivenine resmen dağcılık yöntemleriyle tırmandık[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hehe ben de sağdakinden tırmandım soldaki baktım 45. lik kayak pistine dönmüş. koyım ituye.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 euhehu söleseydiniz yardıma gelirdim sizze :) ituye evim 1km[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ankara'da yıllar geçti ama hala kar yok :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:150/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu sene umudu kes orc =([signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kadiköyde kar az önce dudrdu çok az yagiyodu ama artik fark etmez...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Eheh annemde dedi zaten kar yagiyor mu diye ne bakıyorsun hala tatil iste okullar :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Sly-One, 09 Şubat 2005 18:42 tarihinde demiş ki: hehe ben de sağdakinden tırmandım soldaki baktım 45. lik kayak pistine dönmüş. koyım ituye. saat 2 gibi onun üstünden bi eleman oturmuş kayıyordu aşağı doğru :D. eğlenceli gözüküyordu valla.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şimdi napıoruz sabah 9 da maslağa mı gidiyoruz yine? allah kahretsin be.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aynen öle hehe kar durdu maslakta[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ardet doğrulandı, tamam.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 demek yarın gidiyoruz maslaka.Ama daha yogun kar varmış.Daha guclu bır mucadele bızı beklıyo :P[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ankara kuru soğuk pff.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ist. te sanırım kar kesıldı ama soguk war[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evet cok syrek kar yayıyo ist. de...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ankara'ya doğru yola çıktı kar geliyor.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar