Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaa maslak cok kotu eriyo ben kar istiyorum hadi bıraktım cumayi bari perşembeyi alalım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
tmmdir persembe okullar tatil olmaz...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Hava durumunu ben de hep oradan takip ediyorum. Okullar ile ilgili resmi açıklamarıysa ntvmsnbc'den :)

Orada karlı görünüyor İstanbul ama 3 dereceye çıktığı zamanlar da olacak. Yağış da olur, karı falan bozar diye korkuyorum. O yüzden de sabah ola hayrola...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
http://www.meteor.gov.tr/uyduweb/yeni/istanbulradaranimasyon.htm
burda olana göre 1-2 sat içinde anadolu yakasına sağlam bi yağış gelme olasılığı var... radar 300 km den sonra pek güçlü görülmüyor ben daha önce yanılmadım :) sizi yanıltmasın... ama yalan da olabilir... öeh
sağ üstten yaşlaşan bulut
ayrıca vali , ya da MEB bakanı şöyle belitti ki çocuklarımız soğuktan veya tipiden değil sokak aralarında gizli buzlanma ve don olaylarından dolayı servis araçları zorluk çekeceğinden tatili , aynı şartlar yarın da geçerli olursa perşembeye de çekebiliriz didi... habertürkte 12.30 civarında öğlen
Mesaj tarihi:
Yarın 24. gün
edit: yanlış saymışım 26 olacakmış o yukarıdaki sayı[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 09 Şubat 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 06 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
istanbul için son radar goruntuleri :)

bu şuan:

buda yarin:

wallaha metorolojinin sitesini buraya taşıdım :P

ehuh bunu quoteleye quoteleye bi hal oldu :) ama hala geçerliler[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 09 Şubat 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
Yarın 24. gün

yarın 26 olmuyomu ? yoksa benmi yanlış saydım. :P
okullar 14 ocakta kapandı... ocak sonuna kadar 17 gun :)
su andada 9 subatta olduumuza göre hımm .. 9 şubat 26. gun olmalı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
ewet yarin 26. gün oluyo...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
şu an o gunun icindeyiz zaten :)..
mis gibi radar mesajım arka sayfada son mesajda kaldi , biri onu quotelasa ;)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
aslında 14 ocagı saymamak lazım :) ogun yarımda olsa okuldaydık cunku. ozmn 25 oluyo işte ama yine tutturamadın :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
haklısın aslında ama işte acık acık gosteriyo diye söyledim yani insanlar gorsun direk son sayfaya gidince gozden kacmasın diye :) ben zaten nerde oldugunu biliyorum :-p[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
said:
VegabondE, 09 Şubat 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
http://www.meteor.gov.tr/uyduweb/yeni/istanbulradaranimasyon.htm
burda olana göre 1-2 sat içinde anadolu yakasına sağlam bi yağış gelme olasılığı var(sağ üstten yaşlaşan bulut)... radar 300 km den sonra pek güçlü görülmüyor ben daha önce yanılmadım :) sizi yanıltmasın... ama yalan da olabilir... öeh

habertürkte 12.30 civarında öğlen , vali , ya da MEB bakanı (tam olarak hatırlayamıorum)şöyle belitti ki çocuklarımız soğuktan veya tipiden değil sokak aralarında gizli buzlanma ve don olaylarından dolayı servis araçları zorluk çekeceğinden tatili , aynı şartlar yarın da geçerli olursa perşembeye de çekebiliriz didi...

çok karambole geldi arkadaşlar oyüzden yeniden quote ladım görmenizi istedim
Mesaj tarihi:
Sustum ve küstüm ben. Bir daha sayı saymayacağım. Amerika'dan beklediğim birileri var. Taa yazın gelecek. Onun dışında hiç bir şeye gün saymayacağım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
spidee boyle bi mesajdan kactıım ıcın baskasına quoteleyin dedim :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...