Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yaa maslak cok kotu eriyo ben kar istiyorum hadi bıraktım cumayi bari perşembeyi alalım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 demekki kar Ankara'ya geliyor =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sabah ola hayrola İstanbullular. Panik yapmayın hemen. Yarın yaparız.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Az once bagdat caddesindeydim bana kar eriyomus gibi gelmedi daha cok her yer buzdu :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tmmdir persembe okullar tatil olmaz...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 www.meteor.gov.tr tapıorm buraya[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hayatınızın tatilini yapıyosunuz istanbullular :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hava durumunu ben de hep oradan takip ediyorum. Okullar ile ilgili resmi açıklamarıysa ntvmsnbc'den :) Orada karlı görünüyor İstanbul ama 3 dereceye çıktığı zamanlar da olacak. Yağış da olur, karı falan bozar diye korkuyorum. O yüzden de sabah ola hayrola...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://www.meteor.gov.tr/uyduweb/yeni/istanbulradaranimasyon.htm burda olana göre 1-2 sat içinde anadolu yakasına sağlam bi yağış gelme olasılığı var... radar 300 km den sonra pek güçlü görülmüyor ben daha önce yanılmadım :) sizi yanıltmasın... ama yalan da olabilir... öeh sağ üstten yaşlaşan bulut ayrıca vali , ya da MEB bakanı şöyle belitti ki çocuklarımız soğuktan veya tipiden değil sokak aralarında gizli buzlanma ve don olaylarından dolayı servis araçları zorluk çekeceğinden tatili , aynı şartlar yarın da geçerli olursa perşembeye de çekebiliriz didi... habertürkte 12.30 civarında öğlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kaçıncı gün olacak tatilin ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yarın 24. gün edit: yanlış saymışım 26 olacakmış o yukarıdaki sayı[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 09 Şubat 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Cermy, 06 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki: istanbul için son radar goruntuleri :) bu şuan: buda yarin: wallaha metorolojinin sitesini buraya taşıdım :P ehuh bunu quoteleye quoteleye bi hal oldu :) ama hala geçerliler[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yoda gibi konuşmuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Kendercik, 09 Şubat 2005 00:06 tarihinde demiş ki: Yarın 24. gün yarın 26 olmuyomu ? yoksa benmi yanlış saydım. :P okullar 14 ocakta kapandı... ocak sonuna kadar 17 gun :) su andada 9 subatta olduumuza göre hımm .. 9 şubat 26. gun olmalı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ewet yarin 26. gün oluyo...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şu an o gunun icindeyiz zaten :).. mis gibi radar mesajım arka sayfada son mesajda kaldi , biri onu quotelasa ;)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Haklısınız tabi... Saymayı bilsem aah ah... (çok olmuş be)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Allah tamamını erdirsin :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aslında 14 ocagı saymamak lazım :) ogun yarımda olsa okuldaydık cunku. ozmn 25 oluyo işte ama yine tutturamadın :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Cermy, 09 Şubat 2005 00:10 tarihinde demiş ki: şu an o gunun icindeyiz zaten :).. mis gibi radar mesajım arka sayfada son mesajda kaldi , biri onu quotelasa ;) O da quotelanacak gibi değil be abi, 3 katlı falan..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 haklısın aslında ama işte acık acık gosteriyo diye söyledim yani insanlar gorsun direk son sayfaya gidince gozden kacmasın diye :) ben zaten nerde oldugunu biliyorum :-p[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: VegabondE, 09 Şubat 2005 00:05 tarihinde demiş ki: http://www.meteor.gov.tr/uyduweb/yeni/istanbulradaranimasyon.htm burda olana göre 1-2 sat içinde anadolu yakasına sağlam bi yağış gelme olasılığı var(sağ üstten yaşlaşan bulut)... radar 300 km den sonra pek güçlü görülmüyor ben daha önce yanılmadım :) sizi yanıltmasın... ama yalan da olabilir... öeh habertürkte 12.30 civarında öğlen , vali , ya da MEB bakanı (tam olarak hatırlayamıorum)şöyle belitti ki çocuklarımız soğuktan veya tipiden değil sokak aralarında gizli buzlanma ve don olaylarından dolayı servis araçları zorluk çekeceğinden tatili , aynı şartlar yarın da geçerli olursa perşembeye de çekebiliriz didi... çok karambole geldi arkadaşlar oyüzden yeniden quote ladım görmenizi istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sustum ve küstüm ben. Bir daha sayı saymayacağım. Amerika'dan beklediğim birileri var. Taa yazın gelecek. Onun dışında hiç bir şeye gün saymayacağım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Abi postlarınızı görünmedi diyerekten yeniden yazmanıza gerek yok, okuduk hepsini =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 spidee boyle bi mesajdan kactıım ıcın baskasına quoteleyin dedim :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar