Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya uyudumu ne yaptı vali!! bu ne iştir yaa! susma sustukça sıra sana gelecek :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 vali mısıl mısıl uyurken mılyonlarca genc TRT1 in teletex ine bagımlı yasar hale gelmıstı... diye anlatıcagımz bı anımızda olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 aynen ezberledik artık trt1'in 111 'inci sayfasında "son haber" :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 101 haberler :([signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 www.anadoluajansi.gov.tr Tatil olmus ankarada okullar. hadi sevinin. [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 11 January 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bilkent civarlarında hala yağmakta, arkadaşlar ankaranın diğer bölgelerinden haber verebilecek varsa sevinirim...[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Dojorel, 11 January 2004 23:24 tarihinde demiş ki: www.anadoluajansi.gov.tr Tatil olmus ankarada okullar. hadi sevinin. evet oley tatill yandaki haberler bölümünde geçiyor aşağıdada ankara'da eğitime kar engeli diyor detayları göstereyim: ANKARA'DA EĞİTİME KAR ENGELİ ANKARA - Ankara'da elverişsiz hava koşulları nedeniyle ana okulları ve ilköğretim okulları, bir gün süreyle tatil edildi. Lise, dengi ve meslek okullarında ise eğitim ve öğretime devam edilecek. 11.01.2004 22:53:28 11 Ocak 2004 Pazar -- 22:51[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ANKARA - Ankara'da elverişsiz hava koşulları nedeniyle ana okulları ve ilköğretim okulları, bir gün süreyle tatil edildi. Lise, dengi ve meslek okullarında ise eğitim ve öğretime devam edilecek. 11.01.2004 22:53:28 11 Ocak 2004 Pazar -- 22:51 lan nedir lan bu dalgamı gecıyor ne bu kırarım anakrayı LAN HÖT GETİRİN LAN KATANAMI VALİNİN EVİNE GİDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Oran da da yagiyor hala. ben nasil gidicem finalime!@ dursun kar![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Apache, 11 January 2004 23:28 tarihinde demiş ki: ANKARA - Ankara'da elverişsiz hava koşulları nedeniyle ana okulları ve ilköğretim okulları, bir gün süreyle tatil edildi. Lise, dengi ve meslek okullarında ise eğitim ve öğretime devam edilecek. 11.01.2004 22:53:28 11 Ocak 2004 Pazar -- 22:51 lan nedir lan bu dalgamı gecıyor ne bu kırarım anakrayı LAN HÖT GETİRİN LAN KATANAMI VALİNİN EVİNE GİDİYORUM bekleyin belki sabaha yaparlar liseleri :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 aaa kocaman adamsınız lüften gidiverin okula bi zahmet uauaha ben rektörü arayıp tokatlayacam mecburen bizim işimiz valiyle falan değil ahaha[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 olmaz hayata zavallı yavrucaklarımızı kar ile bırakamayız valinin düşünmesi lazım bunu hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için neyse attım nasıl bişiydi artıksa.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 lol saçmalık[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ulan ilkokullardaki bebelerin canı canda bizimki patlıcanmı onlar uyurken biz gene gidicez offf.Sanmıyorum son hafta sınav haftasıya ondan etmemiştir şerefsiz.Şimdi biraz ders çalışıyım bari sabaha kadar belki bişeyler anlarım.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Deep-Night, 11 January 2004 23:31 tarihinde demiş ki: lol saçmalık +sonsuz :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 her kar yagdiginda tatil mi olacak? gidin tabi, bakin biz sikayet ediyormuyuz? Ben kar dursun diyorum mesela her seferinde. gerci sanerixx hayal goruyor finali ertelerler kar yuzunden diye de.. :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 dojorel aa abi sen anaoıkulu değilmisin tatilsin işte..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 nerdee.. calculus calismak yerine seninle yapboz oynamayi bende isterdim, emin ol.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 dojorel oh kebap bu arada nası ya ahahah anaokulları ilkokular tatıl bız esekmıyız manası ne o tatıl bu degıl yap boz mu oynuyoruz ha.. hııııı ... heae... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Dojorel, 11 January 2004 23:36 tarihinde demiş ki: ... gerci sanerixx hayal goruyor finali ertelerler kar yuzunden diye de.. :) ha ne ne final mı vardı yarın ?? - BANA REKTÖRÜ BAĞLAYIN!!!![signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yapbozumu bitirip kuresellesen dunyada gelisen telekomunikasyonun is hayatina olumsuz etkileri konulu final essay imi yazayim. arada oyun hamurundan araba yapar, oncaklarimizla oynariz. ne diyorum ben? neler oluyor? AAAA bitmeyecek mi bu finaller?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 dojorel şaka bir yana başarılar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ank'de yeniden kar serpiştirmeye başladı oleyy.. :) *!tatil kokusu alır*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Haydaa.. Zaten sömestr geliyo ne aç adamlarsınız ya..[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ne tatili kardeşim tatilm atil olmasın notlarımı kurtarcam ben son sınavlarla bu hafta bitsin ondan sonra tatil olsun[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar