hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hemde ne bicim yayıyoooooo[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Öyle bir yerlerden duydum ama balon galiba şimdilik tatil olayı. Yani bir haber yok.. ama yağıyor güzel bir şekilde.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 araksalar sımdı camdan bakıyorumda kar gibisi yok hea...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evi barkı yakacağı olmayan insanlarıda düşünün bence.. bu kdr kar soğuk iyi değil..[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla su an benden mutlusu varmıdır bilmiom evin icinde tatlı bi soguk var elimde nescafe onumde paticik ve dısarda karın nası yagdınız izliyorum...:) acaba bendne mutlusu varmıdır...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 offffffffffffffffff kar yapıyo burda tuttu bide ve ben yarın geec 12 de yola çıkıcam ankaraya SOKUK Bİ OKULUN KAYDI İÇİN yolda trafik kazası geçirirsem vb. bi durum olursa nolcak şimdi!![signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: wildpervert, 07 Şubat 2005 04:26 tarihinde demiş ki: offffffffffffffffff kar yapıyo burda tuttu bide ve ben yarın geec 12 de yola çıkıcam ankaraya SOKUK Bİ OKULUN KAYDI İÇİN yolda trafik kazası geçirirsem vb. bi durum olursa nolcak şimdi!! acil sifalar diliycez...:) saka bii yana kaydını eteletemezmisn...:-?[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa [Bu mesaj Cheester tarafından 07 Şubat 2005 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 üf normal şartlar altında olmuyo yarın o otobuse binicem ve gidicem artık ne olcak bilmiyorum ama 6 saat yolda evdekilerin benden 3 kat daha fazla stres olcaklarına eminim[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sanki ben demedim bu kadar dua etmeyin die ; bugun ucaim 6 saat retardli kalkti ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 buranın şuanki halini koyimde içiniz açılsın[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ii o zmn size toptan gecmis olsun tamda gununu bılmussunuz hea...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hava hiç kararmadı bugün bu çok hoşuma gitti.fakat yarın işi gücü olan insanları düşününce üzülüyorum.mesela istanbulda oturupta anadolu yakasından avrupa yakasına geçicekler... allah hepsine sabır versin..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şuan öle bi hal aldıki yollar artık zincirle hedeyle hödöyle kurtaramaz kimse..[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 günün anlam ve önemini belirten bi resim cektim[signature][hline]alkolikpAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çatı yok mu sizin evde ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cidden la o sandalye fln snrm :D nası bişi annamadım balkon fln mı[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 haha teras catinin bittigi yerde basliyor[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi ya çok fazla yağıo ilk defa bu kdr fazla kar yağdığını görüorum snrm abartı oldu iyi dua ettik valla :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Cadde- Tipi yaşanıyor arada bir ara gök gürültüsü ve garip bir şişmek çaktı ondan beri evdeki elektronik aletlerde bir takım sorunlar var saygılar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 amanin çoook kötü dışarısı.. ben bi duş sonra naş...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya İstanbul Salı tatil olurmu acaba[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu ne yahu. bi kalktım göz gözü görmüyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hey yavrum hey bi biz mi eşeğiz.. saat 10 oldu ofiste kimse yok... tek başıma takılıom..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Haberturk'te cumartesiye kadar kar yagisli dedi hava durumu.Cuma sulukar dedi gerci.Neyse tatil olsun da test çözelim.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Tarist_Windveil, 07 Şubat 2005 10:24 tarihinde demiş ki: Neyse tatil olsun da test çözelim. hehe o testlerin meyvelerini aldıktan sonra bole olucan ama.. said: Troil, 07 Şubat 2005 10:02 tarihinde demiş ki: salı değilde çarşamba olsun matematik bütüm var eheh [signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 07 Şubat 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar