CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 burası yağmurlu artık kar yağmaz bence...[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 $ansa bak yarin finaller ba$Liyo nasi gidiceksem okula ahaha[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 [signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ankarada kar durdu ama soğuğa çekti.Yarında soğukta gene gidicez off.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ankara'da durdu tabi ankde durup durup devam edio bence devam edecek inşallah tatil olur ya..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yarın istanbul tatil olursa atlayacak yer bulun bana.. o kadar çalıştık yarına boşa gitmesin bari. neyse ki iyi bi valimiz var da tatil etmiyo :P yağmasın artık kar.. tatil olmuyo.. ee neye yaradı? ki yağacağını pek zannetmiyorum yarına.. zaten istanbul da orda sınır gibin olmuş.. yağmaz yağmaz. yağmasın da..[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals So let`s do it like they do on the Discovery Channel [Bu mesaj Kenderleme tarafından 11 January 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Kar falan yok burda Istanbulda... Ama testis* çatlatan soğukları geldi =)... (* Halk deyimi ile t*şşak)[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of [b]God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ankara'da yeniden kar başladı.. beeence yarın tatil...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Istanbul valisinin oraya tayini çıkar inşallah.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 cıkar cıkar bekleyin ahah[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Aman Allah korusun ne biçim laf o öyle *!Alexi ve Sanerixx i beyzbol sopasıyla kovalamaya başlar*[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 . [Bu mesaj sanerixx tarafından 11 January 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 valla kar tutuo her zamanki gibi amin ne diyelim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ankara bahçelievlerde 1 saatlik aradan sonra kar gene başladı ama tipi şeklinde allah,valiye 'yarın tatil eeeet' şeklinde mesajlar yolluyorda daha çözemedi vali,kısa süre içinde çözmesini temenni ediyoruz [Bu mesaj Apache tarafından 11 January 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 aynen katılıyorum.. zaten valinin evinin önünden geçiyordur 2dk da bir kar temizleme aracı geçen sene or/an da snrm mevkili biri oturuyordu varya yollar hep açıktı :) şimdi tuttu yağıo bu sene gitmiş galiba araçlar 1 kere gelio o kdr :) neyse amin olur inşallah..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Önemli olan valinin evinin arka bahçesi zaten Ankaralılar toplanalımda çevredeki karları valinin evine doğru kürüyelim.O zaman bi ihtimal....[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 allah bilir hiç kar yağmayan yerde oturuyordur adam.. adam için sorun yokki geliyor araç yolu açıyor geliyoır özel şoför gidiyor tın tın tın.. oğluda yoktur allah bilir ne bilsin yolların tehlikesini :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 şu an size valinin arka bahçesinden sesleniyorum,kar makinası satın aldık arkadaşlarla para toplayıp makinayı durduramıyoruz sanırım 1 ay boyu tatil verecek vali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 kaçak getirdiniz umarım yoksa çok tutar ben kaçak getirdim şimdi apache size verdiğim kaçaktı onuda kurdunuz demi ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 apache valla yağıyo burda hala artık hava durumu kotu olursa cidden tatil olsun perşembe ve cuma ne çektiğimi ben bilirim okula giderken 2 kere yolda kaldık götüm dondu lastik patladı ohoooo[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bu arada interaktif iptal bende sizde nasıl ?[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bende iyi çalışıyor :) sanırım şuanda sokağımda kimse kullanmıyor ondan cable havadan etkilenio ama kardan pek etkilenmio..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 neyse ne yapalaım nette babayı aldı oyunlarada giremiyorum *! Yarınki tarih sınavına çalışmıştır ertesi günlerde gelicek olan sonu tükenmeyen fizik, kimya, biyoloji, edebiyat gibi sınavları düşünürken elinde gitarını alır ve tıngırdatmaya başlar*[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 *!angelfire'ye katılır, şarkının sözlerini söylemeye başlar*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 *!Sınavlarına tatil olacak diye çalışmamıştır.Ama tatil olmazsada valiyi bombalamak üzere bomba yapmaktadır.*[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology [Bu mesaj Moncain tarafından 11 January 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar