Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hayatımda bu kadar uzun kar tatili yapmadım. 3 gündür tatil yarın 10.30 da izliyorum Lotr u sabahtan bu sayede ! Süper Eskişehiri seviyorum eh eh ehehe[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 eskişehir'de kar varmı varsa gelir birazdan ank'ye :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya çok sinir oldum ya..yarın tatil olması lazım istte yoksa kafayı yicem:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yine lazım oldu bu topic[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kar dursun lutfen.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Dojorel afaroz ederim seni öğrenciler birliğindne..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yrn tatil olsun ya meb in sınavı ertelensin, çünkü yarın sınava girip gitcez yani kim kalkacak sabahın köründe ofof[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 okulumun tatil olma ihtimali olmayinca bende yolun durumunu dusunuyorum yarin icin.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 valla ank'de öğleden sonra başladı bugün bir yağdı tipi şeklinde lapa lapa şuanda durdu ancak heryerde bayağı kar var gece don olur bunun yanı sıra yağar gene snrm bayağı.. ank zaten yarın tatil meb'in deneme sınavı olduğu için iptal olursa daha iyi olabilir :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ankara'da şuanda feci şekilde kar yağıyor cidden tutuyor ve tipi şeklinde şuan çok güzel havada soğuktu ısındı hem :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 istanbul ada yagıcakmış bu aralar gene gerçi yağması onemli degil bizde bu vali varken[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 evet bilkent ornegin (ankaranin güzide daglik semtlerinden biri), kar altinda tamamen.[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 valla gerçekten çok iyi bugün kar ist ve izmir'deki karlar buraya geldi tabi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ankarada bastırdı kar.Ummadık zamanlama.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ankara'da yeniden kar başladı şuanda iyi yağıyor heryer kar zaten tutma ihtimali yüksek.. bu arada ank 2-3kar yağışlıymış :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sakarya çark caddesi temiz çatılarda kar var ama yollar güzel esentepe sakarya uni kampüsünde nispeten buzlanma var zeminde ama genelde temiz bu hafta yagdı baya ama tatil olacak kadar yoktu[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ankara balgat/bahceli/emek deli gibi kar yagıyor. ve aksam bız bu havada bahcelıde mac yapıyoruz :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 böyle yağarsa yarın tatil :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 istanbulda 2m kar olsa gene tatıl olmaz eskıden ıkı tane kar tanesı duserdı tatıl olurdu sımdı yuruyemıyoruz kar yuzunden tatıl degıl valı ıste ıyısı var kotusu var.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 adam taş yağsa tatil olmaz demiş illa bu havada ayağına giyecek botu olmayan çocukları okula göderip hasta edicek sonrada grip salgını olcak[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: THARKAS, 11 January 2004 14:00 tarihinde demiş ki: valı ıste ıyısı var kotusu var. Bizimkisi gay.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Obscura, 11 January 2004 14:16 tarihinde demiş ki: adam taş yağsa tatil olmaz demiş illa bu havada ayağına giyecek botu olmayan çocukları okula göderip hasta edicek sonrada grip salgını olcak boyle bır sey demıs olamaz! cıddımısın?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bilkent tipiliyor şu an, bi baktım biri huskysini gezdiriyo hayvan kendini vatanında gibi hissetti galiba ahhaç[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ankara bilkentte baya yagiyo su an[signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ankarada çok yağıyor.İstanbuldan ne haber orayada yağıyormu?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar