Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
farkmaz bana cumartesi pazar tatil olsada uyar bana
yeterki azcık uyuyim
hiç uyuyamıyorum hiç bi günüm yok horulducak[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 25 Kasım 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
ya yeter yağsın artııııkkkk

+1[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 25 Kasım 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
Kar gelior valla karadeniz uzerinden hafif istanbul uzerine kuvvetli kar minik bulutlari geldi!

ben demedimmi unlu meteoroloji uzamniniz helcar[signature][hline]:hrr:Agresif olma:yapma:Kendin ol Boyle çok daha güzelsin8-)
Mesaj tarihi:
Ataköy İstanbul kar fırtınası var +++ her yer bembeyaz yollar hariç. yaşadınız gençler tatil.

Bana 2 hafta tatil zaten.
Geçen sene nası kasıyodum ama kar yağsa da tatil olsa diye. Evde sıkılıyorum tatilden. Otur da vizelere çalış ha peh....[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Mesaj tarihi:
daha çok anadolu yakasında yağacak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ben sarıyerdeyim birazdan kayak yapmaya çıkacam bizim buraya teleski çektiler..( şaka bi yana o radar daki muktedil ve ağır yağış niye yeşilli sarılı anlamadım ne demek o )[signature][hline]Am i Loco ?
Msn: [email protected]

José Fernandos wants brain

[Bu mesaj Boojack tarafından 25 Kasım 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:rock: hadiiii bekliyoruz:rock:
tatil yağsın!!!
tatil yağsın...ıhhhhh hadiiii
HADİ LAAAAAAAANN!!!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...