Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kar yağışı hafiften hafif arttı Kar Dpt. Apache ankara/bahçelievler[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Suark, 24 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki: istanbulda ilk kar bize dusuyor..haber veririm :).. siz derken..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu arada hala ıst.e kar dusmedı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: lord_elvyn, 24 Kasım 2004 19:15 tarihinde demiş ki: said: YSidiousY, 24 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: gece istanbula yağıcak o kesin en azın beşiktaş civarı batar ve bizim okul tatil olur ondan eminim :) sizin okul ne soylemedin giti olum ya. sabancı anadolu lisesi senin okul beşiktaş anadoluydu galiba onun karşısındada iştede bizim müdürler biraz gırgırdır tatil etmeleri olasıdır basit bişide[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 okulu müdürler tatil etmez valilik tatil eder..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ilginç ankara or/an da cok cok az yagiyor diger taraflarda yagiyor :) gerci bu daha iyi gibide.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 70) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kızılay bölgesinden bildiriyorum.. en ufak bişi yok :D[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 suadiye/istanbul yagis yok[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 maslak/istanbul rüzgar bile yok denebilr[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 acele yok beyler 11-12 gibi bekleniyo saabh kalktiginizda camdan bakin sonra geri yatin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bekliyecem valla feci icime oturur yagmassa.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: sheref, 24 Kasım 2004 20:46 tarihinde demiş ki: okulu müdürler tatil etmez valilik tatil eder.. bazı durumlar tatil kararı okul müdürlerine bırakılır duruma seçim yapmaları söylenir.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Bloodscalp, 24 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki: acele yok beyler 11-12 gibi bekleniyo saabh kalktiginizda camdan bakin sonra geri yatin:) insallah..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 70) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 o perdeyi cekip kar yagmis mi diye bakma ani cok heyecanlidir boyle.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 cok eminsiniz meteorolojide cok emin yalan olmaz insallah[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hüzünlü hüzünlü dışarı bakmaktan başka bişi yok Ataşehir-İstanbul[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kızılay civarında gökyüzü tamamen bulutlarla kaplı ama kuru bir hava var..umarım gece o bembeyaz mucize kendini aşağı bırakır..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kizilay'da zaten kar goremedik hic :) oraya yagip yollar kapansa yetecekte..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 70) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bi bok yok dagbasinda olmama ragmen halkali toplukonutlari aka kucukcekmece / istanbul.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ist/Caddebostan Camdan dışarı bakmaya utanıyorum, yarın sınav var, gene 1 pff[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 radarı öğlenden beri takip ediyorum..eğer doğru anladıysam yaklaşık 2-3 saate yoğun bulutlar gelicek ve kar bırakacak..hemde hafif değil baya etkili kar bırakıcak..bakalım doğru anlamışmıyım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yanlis anlamiş olmaman icin dua edelim :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ankara or/an'da kar yagsammi yagmasammi diye dusunuyor eheh :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 70) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 2 dir açtığımda radar aha bu, bult yok gelsn artk :)[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya ben onu 18 kere falan actim artik da dikkat ederseniz hep 14:56... saat 21:56[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar