shapshal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ne kadar belirsiz bi olay şu hava durumu yahu[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 üni.ler saat 6.30 gibi netten tatil haberini duyurur mu ?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 istanbul perşembe bayaa yağcakmış yani tüm yurda yaacakmış ztn :) bu pztesindekinden daha şiddetli artık onu bekliorz napalm[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 itü'yü tatil yapacak kadar yağar umarım[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Öf ankarada şimdi karlar eridi öğlen az az. Şimdi eve gelirken farkettim donmaya başlamış heryer. Yarın çok sakat olacak gibi :) Kar yağsa da üzerini örtse buzların.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu gece yağsa mükemmel olur ankara'da..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya medya diye bişi kalmadı ha. adamlar haber yapamıyo korkudan. baksanıza hicbir kanalda karda çocuklar harap oldu tarzı bi haber yok vali denen ... ne yaptıysa kimse haber yapamıyo. ben o valinin taa ...... =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben besiktasta aci cekerken yesilkoyde gunes vardi.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bugünde taksici dedi, o deli gibi kar yağarken.. Havalimanından geliyorum oralar günlük gülistanlık dedi.. Dumur oldum.. Güzel şehrim istanbul. Bana 4 mevsimi yaşatan İstanbul'um.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Güzel okulum Sabancı. Sözde İstanbulda olup da bana Kocaeliyi yaşatan sabancı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hehe sabancı güzeldir.. Hastasıyım o kampüsüne..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Chiptech, 22 Kasım 2004 21:26 tarihinde demiş ki: ya medya diye bişi kalmadı ha. adamlar haber yapamıyo korkudan. baksanıza hicbir kanalda karda çocuklar harap oldu tarzı bi haber yok vali denen ... ne yaptıysa kimse haber yapamıyo. ben o valinin taa ...... =P Fazlada abartmamak lazım noldu bı kac saat sıkıntı cektıysek. Mıllet dısarda soguktan donuyo ac susuz. Bunlar dert miki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 şimdi don oldu lord_elvyn aynı kaderi paylaşmışız bu gün :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kar sevene biiiir Kar denen şeye ikiiiiii İstanbul üniversitesinin -10dereceyi bulan soğuk ve nemli bodrum sınıflarına üüüüç (Romatizma başlangıcı var be dizimde, okuyup adam olacağız derkene çürüdük) Üşümeye dööööört Şeklinde kusaraktan sizinle bu Kar Dpt konusundaki düşüncelerimi paylaşıyorum. En güzel kar tatilken yağan kardır, yoksa yollarda 4 saat sürün, okul git vizeye gir parmakların donsun yazı yazama, acı ve ıstırap, hiç tadı kalmadı lise yıllarındaki "KAR YAĞIYOOO KAR YAĞIYOOO" geyiklerinin. Yaşlanmak zor iş be, seneye de işe gidiyor olacağım trafik tıkandı diye sövüp sayarım herhalde kar yağınca. Ooooof of....[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Deli_Haci, 22 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki: En güzel kar tatilken yağan kardır, yoksa yollarda 4 saat sürün, okul git vizeye gir parmakların donsun yazı yazama, acı ve ıstırap, hiç tadı kalmadı lise yıllarındaki "KAR YAĞIYOOO KAR YAĞIYOOO" geyiklerinin. Yaşlanmak zor iş be, seneye de işe gidiyor olacağım trafik tıkandı diye sövüp sayarım herhalde kar yağınca. Ooooof of.... +1[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: YSidiousY, 22 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki: şimdi don oldu lord_elvyn aynı kaderi paylaşmışız bu gün :D nerde okuyosun. sabanci deme olecem.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Niye ölcen =) Kara Murat benim![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 lisesinden bahsediyodum ya neyse...[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yurdun batı kesimleri yarın yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Kuzey ve iç bölgelerde Perşembe ve Cuma günü etkili kar yağışı bekleniyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan "Meteorolojik Uyarıya" göre, bugün yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olan yağışlı hava, yarın yurdu terk edecek. Ancak yurdun batı kesimleri yarın yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Sabah saatlerinde Marmara'da yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışlar, yurdun batı kesimlerinde devam edecek. Hava sıcaklıklarında beklenen hissedilir derecede azalmayla birlikte, Çarşamba gece saatlerinden itibaren kuzey ve iç bölgelerde yağışların karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşmesi bekleniyor. 25 Kasım Perşembe günü; Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyıları dışında tüm yurtta yağış görünecek. Yağışlar, yurdun güney kesimlerinde yağmur ve sağanak, öteki yerlerde kar şeklinde olacak. Yağışlar, 26 Kasım Cuma günü; yurdun kuzey, iç ve doğu bölgelerinde etkisini sürdürecek. Kar yağışlarının Çarşamba gecesi ve Perşembe günü, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi ile orta Karadeniz'in iç kesimlerinde etkili olması bekleniyor. Yarın yurdun kuzeybatı kesimlerinde, sabah saatlerinde lodos, öğleden sonra karayel, Perşembe günü; batı bölgelerde poyraz kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek. Kuzey ve iç bölgelerde beklenen etkili kar yağışları ile karayel ve poyraz fırtınalarının oluşturacağı olumsuz şartlarına karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi. Kaynak : Anadolu Ajansı[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 *!çarsamba gununu sabirsizlikla bekler* :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 carsi bekleme bosuna. haberlere gore carsamba gecesi yada persembeden itibaren baslayacakmiş :( yani bigun daha gidiyoz okula[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ahaha naapalım son bır gun :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 iyi iyi çarşamba dediğin yarın nolcak ki git yarın da sora kebap..inşallah :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ahoy ogrentmenler gunu zimbirtisi var carsamba gunu bizim lise 3 ders olacakmis gitmemeyi dusunuyorum ama du bakalim..[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Evet bizimde amuahaah :D[signature][hline]:hrr:Agresif olma:yapma:Kendin ol Boyle daha güzelsin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar