Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: DynamicK, 13 February 2004 19:31 tarihinde demiş ki: sapların ahı tuttu 14 şubat yalan oldu Tamda aklımdan bu geçiyodu yıh yıh yıh... New empire will born, and sap shall rule again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Çicekçilere yazık olucak bu sene..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ankara or/an şehrinde kar serpiştiriyor acaba yağacakmı yağmayacakmı şüpheli :) ama benim bildidiğim ank'de kesin yağar...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bakırköy-taksim yolu hakkında bir bilgisi olan var mı :) kapalı mı? gitmeye çalışsam kaç saatte giderim? 2 gündür bakırköye gidicem gidemiyorum..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ankara or/an şehri 1 saattir falan manyak yağıyor ve tutuyor kar temizleme araçları temizliyor ana yolları hmm tatil kokusu hadi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Şu an leventte baya yağıyor , hatta annemle babam yarın tatil olur kesin diyo ..Siz ne diyosunuz olur mu ?[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 beşiktaş civarında da yağdı da durdu şimdi hava dolu ama.. bi de aşırı soğuk akşama kar yağar, gece de dona çeker yarına da tatil olur.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Olmamış, demin tv'de söledi[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ankarada çok pis güneş var kardan falan umudumuzu kestik geçmiş olsun.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Sanırım bugün açıklama yapıcaklarmış..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 valla intaşta (erenköy) yine atıştırmaya başladı..Dua etmeye baslayin hehe.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 YA yağıyo da ben annem televizyonda izlemiş bana sabah dedi okullar tatil değilmiş diye sadece ara sokaklarda kar var ana yolların hepsi açık fln demişler annem bni yemiş olmasın çhık yememiştir cnm..[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ne demek yani, servis ara caddelere girmiyormu be sadece E5 E6 mı var istanbulda töbe töbe sinirlendirmesinler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 olay zaten ara sokaklarda yarın kaya kaya gitçez okula çok makara olcak hele yüksek kesimlerin servislerini düşünemiyorum[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yine başladı.. ama bu tutmaz yani. gece yağması gerek, dona çekmesi gerek tutması için neyse bakalım belki tatil ederler.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bursa'da da azcık yağdı umutlandım durdu sonra :(.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 1-2 cana daha mal olsun bu vali goruruz onu...(cidden kendimi dusunmuyorum ya ben 1.5 yil yakacikta yasadim{allah'in dagi} erenköy'e falan yagmur bile yagmadigi zaman oraya kar yagardi ama simdi bile erenkoy'de dize kadar gelen kar kalinligi varken oralari dusunemiyorum benim oturdugum donemde dogru durust yagmadi kar ama..)Anlamiyorum ben bu valiyi ya gercekten tatil yapmadiysa pes yani ne bileyim."Ana caddeler acikmis" nasil bir zihniyettir bu ya?*!sinirlenir*[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... [Bu mesaj MeSh tarafından 15 February 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bende sarıyerde oturuyorum dağın tepesi orasıda. mahsur kaldım burda arabayı çıkartamıyorlar.[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Okulların neredeyse hepsi aracaddelerde zaten en azından ben hiç e-5 üzerinde okul görmedim hee belki bir tane bir okul için de ...[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya en az %75'i aralardadir...Bu sabah kola almak icin disari ciktim kaldirimda yuruyordum birden bir tumsek gibi birseyden asagi dustum.(dustum derken beklemediginiz anda 5-10 cm'lik bir basamak olur sendelersiniz ya...)bir baktim adamlar otopark girisini acmislar,kaldirimdaki buzu kazimislar buz kalinligi en az 10 cm'di..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 olacak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 abi bizim de apartmanın kapısının önündeki buzları kırmışlar bi 8 cm falan vardı oha dedim hiç öyle buz görmemiştim =). Bu arada bursa'da kar yeniden başladı hadi bursalı paticikler ayine başlıyoruz =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 YAlnız kar gaza geldi yağıyo yağıyo tutmuyo[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet intaş'tada baya gaza gelmis baktimda simdi :-)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 gene durdu bursada yaa poff yağsa şöle başşaklı perşembe günkü gibi =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar