Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Burası sakarya çark caddesi heryer kar 9 saattir aralıksız yagan kar nedeni ile yollar karla kaplandı kaldırımlarda 10 cm kar brikmiş arabanın üstünü karden temizleyip baska yere cekem dedim 1 karış kar vardı zar zor hallettim Bakalım daha nekadar yagacak ama bariz şiddetli ve kesilmeden yagıyor saatlerdir boyle giderse sonu kötü[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 istanbul'da 5-6cm kadar kar oldu, deli gibi firtina ile kar yagi$i var, onunu goremeyecek kadar.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 başlığın tarihi 12 gün ileride :) aha 2003 müş :p mexinth İstanbul Balmumcu dan bildiriyor: Kar var, Ortaköy tamamen beyaz örtü altında. Deniz seviyesinde olan semtin kar altında olmas demek evden çıkmayın demektir. Bayağı tuttu, 10 cm+ dedir rahat. HAla yağıyor. Boğaziçi Köprüsünden gözüken trafikte seyrek...[signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 13 February 2004 04:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 HEPİMİZ ÖLECEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ben hayatımda böyle kar görmedim kar arabaların tamponlarını ve hatta bazılarının plakaları hizasında!!!! Aman allahım bu ne laaan! [caddebostan][signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Evet sabah SAAT 7:31 uyuyordum şöle uykuluyken tek gözümü açtım istemsiz bir şekilde pencereye baktım bizim pencere şefaftı artık değil full karr olmuş o heyecanla bşr tışarı bakıyım dedim pencereyi açmamla birliikte eve büyük bir kar kütlesi düştü :) ve dışarı bakmaya açlıştım faakt fırtınadan gözümü pek açamadım herneyde burası FLORYA karın kalınlığı en az 50 cm vardır hayatımda böle kar yağdığını görmedim herkez içini ferah tutsun iddiaa ediyorum önümüzdeki hafta full tatil [Bu mesaj Brave tarafından 13 February 2004 08:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Brave tarafından 13 February 2004 08:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Arkansis, 13 February 2004 04:55 tarihinde demiş ki: HEPİMİZ ÖLECEZ +116541 kesin bu hafta okullar tatil olur bu kar 10 gün kalkmaz ki ne! bide kristall[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: [b] herkez içini ferah tutsun iddiaa ediyorum önümüzdeki hafta full tatil [Bu mesaj Brave tarafından 13 February 2004 08:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Brave tarafından 13 February 2004 08:11 tarihinde değiştirilmiştir] Gördüünmü işte aynı düşünüyoruz aynı yaşıyoruz.. ;)[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ist/Kozyatağı Delilere gibi fırtına var karla beraber cebinize taş koymadan çıkmayın hatta hiç çıkmayın[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ist/ ataşehir; Dışarı çıkamıyorum rüzgardan böhüü.. ve birkaç resim..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 süper yaa zuhauh[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 nedir bu kardan çektiğimiz. tüm işleri aksatıyor rezalet.. beşiktaş civarı deli gibi yağıyor.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bizim burası kozyatağıda deli gibi..dışarı çıkayım dedim boğuluodum..ağzıoma yüzüme girdi..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bursada merkezde en az yarım metre kar var uludağdaki kar seviyesi ise en az 3 metreden fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bu arada 12 gün sonra kar dpt nin birinci yılı olucak[signature][hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bursa nilüferde arabalar görünmüyo park etmiş arabalar gömüldü eheh. deminde çocuğun biri kaldırımda yürümeye çalışıyordu ama çocuğun yarısı kara gömülmüştü hehe.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 İntaş bembeyaz[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Açıklamak gerekirseee evlerde mahsur kaldık durumumuzdan elektrikler ve internet oldukça memnunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 internet ve elektrik giderse çıkar arabalara kartopu atarım ehehu =) hatta arthur sende gel olm izmir yolunda kar topu atıp kaçmak hoş oluyo.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 izmir yoluna gelene kadar donar ölürüs olm :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yarım metre olmuş ya.. ptesi de tatil olur bu gidişle[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kar yağışı rüzgarla birlikte bayağı şiddetlendi şuan bi sokak ötesini göremiyorum oha =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hastasıyım böyle karın, yaşasın tatil ula! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ÖLECEĞİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 evde sıcacık otururken ben de hastasıyım =). geçen sefer kar yağdığında hep dışarı çıkmak zorunda kalmıştım ayaklarımı hissetmiyodum :([signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar