Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahallede Cinayet oldu!!!!

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Canlı canlı size aktarıyorum ya daha 15 dk önce mahallede cinayet işlendi beyler.
adamlar bii tane aracın içindeki adamı taradılar.sonra bi kaçı arabaya bindi gitti bazıları da sokaklara dağıldı karanlıkta kayboldular.
2 tane adamı öldürdüler ama kim olduklarını göremedim.polisler direk doluştu mahalleye.alanı kapattılar.
insanlar da meraklı gözlerle bakıyolar toplanmışlar.offo oofff[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim bakma bu tür şeylere boşver sen takılmana bakh inan psikolejin değişiyor insan hayatı bu kadarmı düşüncesi geliyor aklına boşver[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

ha ben o sırada dışardaydım annem beni cepten aradı ne oldu dedım cabuk gel mahallede cinayet oldu dedı .bende şaşırdım tabi gittim mahalleye millet dolluşmuş.
sonra orda bi arkı gördüm o da olay sırasına 20 25 metra uzaklıktaymış.
arkasında olmuş olay.
cocuk dediki arakda cocuklar maytap patlatıyolar sandım falan bi baktım a.q adamlar var arkada ellerinde silahlar falan.
bi kacı arabaya atladı.
diğerleride mahallelere sızıştılar dedi.
sonra gitmiş 2 dk sonra oarya abi bakmış arabanın iiçinde 2 tane adam şöför koltugunda oturan yanınkı adamın üstüne serilmiş falan :(
kanlar içerinde araba delik deşik olmuş zaten...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
Umarım bu olaylar son olur of istemiyorum artık göz göre göre adamlar öldürülsün

bu olaylar asla son bulmaz bulmasi icin Dİktotör birinin basa gecip silah tutuan asker ve polis dısında herkesi asmasi lazimki ne iyi olur :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

keşke ya nerde hep başa geçenler kendilerini düşünüyorlar tabi ülke için iyi şeyler yapanlar var ama onlarıda görevden alıyorlar hemen güç aslında halkta herşey bize bağlı diyorum[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç ay önce bizim sokağın kabadayısını arkamızdaki apartmanın bodrumunda bacaklarından vurdular. 4 el ateş edildi her ateşten sonra nasıl çığlık attığını duydum tam olarak eşşek gibi anırdı. O anda kimin vurulduğunu bilmediğim için baya bi üzüldüm neden insanlar böyle şeyler yapar diye düşündüm. ertesi gün vurulanın kimliğini öğrendiğimde içimin yağları eridi. Su testisi su yolunda kırılırmış. Çocukkende normal birisi değildi zaten herkes illallah ederdi haraç kesmeye çalışırdı fln. O yaptıklarını düşündüğümde ne yalan söyleyim o attığı çığlıklar bana müzik gibi geldi.. Yinede ölmediğine sevindim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...