SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Canlı canlı size aktarıyorum ya daha 15 dk önce mahallede cinayet işlendi beyler. adamlar bii tane aracın içindeki adamı taradılar.sonra bi kaçı arabaya bindi gitti bazıları da sokaklara dağıldı karanlıkta kayboldular. 2 tane adamı öldürdüler ama kim olduklarını göremedim.polisler direk doluştu mahalleye.alanı kapattılar. insanlar da meraklı gözlerle bakıyolar toplanmışlar.offo oofff[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 neresi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Neresi burası?[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Soul Olayı dikizliyon cok belli ama mekan neresi ?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 acin flashhabere bakın kesin vardir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Off Off Hayattan Bu Kadar Kolaymı Kopmak,Sadece Bir Kurşunamı Bakar Bee Türkiye Neden MAfyanın Elinde Acaba Çokmu Kurtlar Vadisi Seyrediyoruz...[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 abi şimdi bakabildim foruma. ya istanbul ortaköy de oldu olay off off. millet karınca gibi doldu ya . :( iki tane adamı taradılar hala şaşkınım aklımın ucuna gelmezdi ya[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Rusya neden mafyanın elinde? KV mi var? Sicilya'da da mı KV vardı?[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 suçu öldürende deil ölen de ara vardır bi suçu.kolay kolay kmse birbirini taramaz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Merak Etme Kgb Var Mossad Var Osu Var Busu Var Türkiyede Kv millet özeniyor Tabiki Vardır bi suçu kumar olabilir.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 abi cinayeti işleyen tek kişi değil bir sürü adam . mafya işi bu kesin . annemler görmüş bi tanesini beyaz gömlek giyen şişman bi adammış arabaya atlamış o ...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kesin mafya işi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Abicim bakma bu tür şeylere boşver sen takılmana bakh inan psikolejin değişiyor insan hayatı bu kadarmı düşüncesi geliyor aklına boşver[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ha ben o sırada dışardaydım annem beni cepten aradı ne oldu dedım cabuk gel mahallede cinayet oldu dedı .bende şaşırdım tabi gittim mahalleye millet dolluşmuş. sonra orda bi arkı gördüm o da olay sırasına 20 25 metra uzaklıktaymış. arkasında olmuş olay. cocuk dediki arakda cocuklar maytap patlatıyolar sandım falan bi baktım a.q adamlar var arkada ellerinde silahlar falan. bi kacı arabaya atladı. diğerleride mahallelere sızıştılar dedi. sonra gitmiş 2 dk sonra oarya abi bakmış arabanın iiçinde 2 tane adam şöför koltugunda oturan yanınkı adamın üstüne serilmiş falan :( kanlar içerinde araba delik deşik olmuş zaten...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Allah rahmet eylesin[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Umarım bu olaylar son olur of istemiyorum artık göz göre göre adamlar öldürülsün[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Umarım bu olaylar son olur of istemiyorum artık göz göre göre adamlar öldürülsün bu olaylar asla son bulmaz bulmasi icin Dİktotör birinin basa gecip silah tutuan asker ve polis dısında herkesi asmasi lazimki ne iyi olur :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 keşke ya nerde hep başa geçenler kendilerini düşünüyorlar tabi ülke için iyi şeyler yapanlar var ama onlarıda görevden alıyorlar hemen güç aslında halkta herşey bize bağlı diyorum[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çindemiydi, japonyadamıydı silah taşımak kesinlikle yasak. ruhsat diye bişiy yok. kimse alamıyor. bazen en etkili çözüm kökten kesmektir.[signature][hline]Éärenwén the Nightwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 cinayeti kimin ne için işlediği bellidir biliyodur polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Justin, 27 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: aman annene söyle görgü tanıklığı yapmasın valla onuda tararlar söledim zaten merak etme[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bi diktatör lazim cidden!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bikaç ay önce bizim sokağın kabadayısını arkamızdaki apartmanın bodrumunda bacaklarından vurdular. 4 el ateş edildi her ateşten sonra nasıl çığlık attığını duydum tam olarak eşşek gibi anırdı. O anda kimin vurulduğunu bilmediğim için baya bi üzüldüm neden insanlar böyle şeyler yapar diye düşündüm. ertesi gün vurulanın kimliğini öğrendiğimde içimin yağları eridi. Su testisi su yolunda kırılırmış. Çocukkende normal birisi değildi zaten herkes illallah ederdi haraç kesmeye çalışırdı fln. O yaptıklarını düşündüğümde ne yalan söyleyim o attığı çığlıklar bana müzik gibi geldi.. Yinede ölmediğine sevindim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 poff[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oo yakın zamanda bostancı sabit pazarın ortasında adamın kafasını ucurdular 9.kattan seerettm kanlı manlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar