Chasten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 15 saat sadece uo[signature][hline]~®âi ~ Tık Tık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 1 hafta boyunca her gun 3 saat uyuyarak haftayi gecirdigimi hatirlyorum. 6. 7. gunde o 3 saat deli gibi guzel gelior insana :) uo oynarken olduydu. skill kasmaktan. gozlerimin sisinin inmesi baya surduydu eheh ekleme: hic kalkmadan oynama rekorumda 3 gun :) [signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 28 Şubat 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abrtmayıda aştınız artık aştınız:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yazın hatırlardımda 1 gun hic uyumadan makina basındaydım yani hmm 25 26 saat makina basında bulundugum oldu :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 valla ben haftasnoları 12-18 saat otutuyorum bilgisayar basında onun dısında pek bi abartı olayım yok.hatta o kadar kalmadıgımda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 3 gun boyunca 5 6 saat uyumakla kaldım en fazla..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 eskiden eve cable ilk geldii zamanlar uyumak anlamsız gelirdi..hatta yatacağım zaman bile güneşin doğmasını beklerdim güneş doğmadan yatamazdım(depresif sorun bi olay)..eh şimdi noldu geçti bizden, 12 dedimi uyku bastırıyo :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 maxiumum 19 saaat :D size kolay gelsin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Hiç kalkmadan 17 saat wc arasi ile yemek arasi ile 20 saati geçtigim oluyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 46 Saate Yakın Oturdugumu Hatırlıyorum..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar