Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar başında max kaç saat?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 hafta boyunca her gun 3 saat uyuyarak haftayi gecirdigimi hatirlyorum. 6. 7. gunde o 3 saat deli gibi guzel gelior insana :) uo oynarken olduydu. skill kasmaktan. gozlerimin sisinin inmesi baya surduydu eheh

ekleme: hic kalkmadan oynama rekorumda 3 gun :)
[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 28 Şubat 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yazın hatırlardımda 1 gun hic uyumadan makina basındaydım yani hmm 25 26 saat makina basında bulundugum oldu :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
3 gun boyunca 5 6 saat uyumakla kaldım en fazla..[signature][hline]          «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde!!!

Mesaj tarihi:
eskiden eve cable ilk geldii zamanlar uyumak anlamsız gelirdi..hatta yatacağım zaman bile güneşin doğmasını beklerdim güneş doğmadan yatamazdım(depresif sorun bi olay)..eh şimdi noldu geçti bizden, 12 dedimi uyku bastırıyo :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
www.myuo.org
Mesaj tarihi:
maxiumum 19 saaat :D size kolay gelsin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...