maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Evet sevgili patiler . Aramızda Telsim hat , kontor vs her ne varsa eminim farketmişsinizdir ki gece saat 10 dan sonra Telsim çöküyor ve kimseyi arayamıyor , mesaj atamıyorsunuz . Bugun çok onemli işlerim vardı , aramam gereken yerler vardı ama sürekli şebeke meşgul mesajından artık delirme noktasına geldim ... Aramızda bu problemin kaynağını bilen var mı merak içersindeyim .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=109476[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 27 Şubat 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet arkadaslar cep aile zaten bu saatlerde kac kere kız arkımla kavga ettim bu salak telsimden dolayi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu olay Telsim devredilmeden önce yoktu . Ne zaman TMSF'ye geçti Telsim darmadağın oldu . Sınırsız internet 5 milyondan 50 milyona çıktı , bir sürü indirim kaldırıldı - yeni sacmasapan indirimler geldi vb birçokşey . Bir an önce satsalar şu şirketi de herkes bir derin nefes alsa . Vodaphone alacakmış diyorlar bakalım ne olacak .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sınırsız interneti önceden kaldırdılar. 3 yıl oldu belki[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 telsim'in alt yapısı ile oldukça sağlam. yeterince abonesi var ve abonelerini kaldırabilecek alt yapıya hayli hayli sahip. tek sorun devlette. kısa bir süre sonra satılacak. düzelir gibime geliyor, inşallah.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ewt ya çokuo sinir edio[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: zaidral, 27 Şubat 2005 23:00 tarihinde demiş ki: sınırsız interneti önceden kaldırdılar. 3 yıl oldu belki 1 ocak 2004 te kalktı. hızlı yaşıyosun sen hayatı heralde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: maxigenous, 27 Şubat 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Vodaphone alacakmış diyorlar bakalım ne olacak . Alırsa süper olur. Turkcell batar direk.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Fistan, 27 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: 1 ocak 2004 te kalktı. hızlı yaşıyosun sen hayatı heralde eheh ben lise 2deyken bitmişti kampanya. bide kontör düşme olayını bi hafta sonra yapıyolardı bazen, -289 kontörü görünce aynen turkcelle geçmiştim. sevmiyorum telsimi, sırf cepöğrenci için aldım gerçi bi tane ama onda da konuşmak istesen ya ses gelmez ya şebeke yoktur.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Teorilerim sevgililerin birbirine aldığı telsim hatların teenagerların yatma saatlerinde aşırı yüklenmesi yönünde. Örnek : "Iyi geceler cnm" "Sana da iyi geceler ss." "Bende ss." "Ben daha çok ss =)))))))))))))))))." Daha niceleri.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Sınırsız internetten kastım bedava internet daha doğrusu GPRS hizmeti değil ayda 5 milyon vererek sınırsız kullanım karışmasın birbirine .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Allah kahretsin ya cidden su telsimin özelden devlete gecmesi kötü oldu tüh bea hiç ilgilenmiyolar turkcellde rekabet yok die soktukca sokuyo ahh kontor sizden !!!10000 köntör alin!!! ne güzel!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 millet öküz sevgilisi ile bedava konuscam diye ona uygun hat neyse alıyorlar uyurken bile telefon yastıgın orda yanaga dayanmıs halde bi ucuna sokmus şarj cihazını horlamasını bile dinletenler var öküzlerle aynı hattı ne kullanıcan al turkcell fln veya baska bişi düzgünce konus[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: DynamicK, 28 Şubat 2005 03:21 tarihinde demiş ki: millet öküz sevgilisi ile bedava konuscam diye ona uygun hat neyse alıyorlar uyurken bile telefon yastıgın orda yanaga dayanmıs halde bi ucuna sokmus şarj cihazını horlamasını bile dinletenler var öküzlerle aynı hattı ne kullanıcan al turkcell fln veya baska bişi düzgünce konus :) ben yapmistim sey... ama bi kere :( oda uyuyakalmistim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 telsim :tdown: turkcell :tup:[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Hala aynı hala aynı delirmek içten değil .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hazır konu varken yenisini acmiyayım dedim su sorumu yanıtlarsanız sevinirim mesela ben telsimin cep aile tarifesine gecmek istiyorum. ama birlikte gecmek istedigim kişi şehir dışında. nasıl yaparız. hattı beraber almak gerekiyor mu yani?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar