Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telsim'in Saat 10'dan sonra çökmesi

maxigenous

Öne çıkan mesajlar

Evet sevgili patiler . Aramızda Telsim hat , kontor vs her ne varsa eminim farketmişsinizdir ki gece saat 10 dan sonra Telsim çöküyor ve kimseyi arayamıyor , mesaj atamıyorsunuz . Bugun çok onemli işlerim vardı , aramam gereken yerler vardı ama sürekli şebeke meşgul mesajından artık delirme noktasına geldim ...

Aramızda bu problemin kaynağını bilen var mı merak içersindeyim .[signature][hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay Telsim devredilmeden önce yoktu . Ne zaman TMSF'ye geçti Telsim darmadağın oldu . Sınırsız internet 5 milyondan 50 milyona çıktı , bir sürü indirim kaldırıldı - yeni sacmasapan indirimler geldi vb birçokşey .

Bir an önce satsalar şu şirketi de herkes bir derin nefes alsa . Vodaphone alacakmış diyorlar bakalım ne olacak .[signature][hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
telsim'in alt yapısı ile oldukça sağlam. yeterince abonesi var ve abonelerini kaldırabilecek alt yapıya hayli hayli sahip. tek sorun devlette. kısa bir süre sonra satılacak. düzelir gibime geliyor, inşallah.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 27 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
1 ocak 2004 te kalktı.
hızlı yaşıyosun sen hayatı heralde eheh
ben lise 2deyken bitmişti kampanya. bide kontör düşme olayını bi hafta sonra yapıyolardı bazen, -289 kontörü görünce aynen turkcelle geçmiştim.
sevmiyorum telsimi, sırf cepöğrenci için aldım gerçi bi tane ama onda da konuşmak istesen ya ses gelmez ya şebeke yoktur.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Sosyal ağlarda paylaş

Allah kahretsin ya cidden su telsimin özelden devlete gecmesi kötü oldu tüh bea hiç ilgilenmiyolar turkcellde rekabet yok die soktukca sokuyo ahh kontor sizden !!!10000 köntör alin!!!

ne güzel!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
millet öküz
sevgilisi ile bedava konuscam diye ona uygun hat neyse alıyorlar
uyurken bile telefon yastıgın orda yanaga dayanmıs halde bi ucuna sokmus şarj cihazını horlamasını bile dinletenler var

öküzlerle aynı hattı ne kullanıcan al turkcell fln veya baska bişi düzgünce konus[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 28 Şubat 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
millet öküz
sevgilisi ile bedava konuscam diye ona uygun hat neyse alıyorlar
uyurken bile telefon yastıgın orda yanaga dayanmıs halde bi ucuna sokmus şarj cihazını horlamasını bile dinletenler var

öküzlerle aynı hattı ne kullanıcan al turkcell fln veya baska bişi düzgünce konus

:) ben yapmistim sey... ama bi kere :(
oda uyuyakalmistim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

hazır konu varken yenisini acmiyayım dedim
su sorumu yanıtlarsanız sevinirim

mesela ben telsimin cep aile tarifesine gecmek istiyorum. ama birlikte gecmek istedigim kişi şehir dışında. nasıl yaparız. hattı beraber almak gerekiyor mu yani?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...