slayeer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 nokia 3300 aldım bugün wap ayarını nasıl yapıcağım yardım???[signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Turkcell mi?[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayeer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 evet[signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayeer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ayrıca bu telefona logo/melodi nerden indiririm hala turkcellde var mı?[signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Logo melodiyi data kablosuyla rahat yaparsın ama turkcellin de hizmeti var hani mesaj atıosun sana gönderiyorlar olayı.yada wap yoluyla indirebilirsin. wap ayarına gelince wap yaz boşluk bırak 3300 yaz 2222 gönder..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 www.turkcell.com.tr dan wap ayarlarına girip telinin markasını seç sana otomatik göndirir trcell[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 benim telefonda wap var ama turkcellin sitesinde yok diyor gondermiyor ben mesaj attım "wap 6220" diye. 2222 ye. ayarlar geldi ama ayarların pin kodunu soruyor. oraya ne yazacam?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bunun yeri burasımı diyesim geliyor .! Ama celişkideyim .! neyse[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar