oski222 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 MARTI BENEFŞE YABAN YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ÖĞRETMENİN NOTDEFTERİ 1-2-3 OKUDUĞUNUZDA BİDAHA OKUMAK İSTEYECEKSİNİZ TÜRKİYEDE YOK SATAN BU KİTAPLARI OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hmm içlerinden azını biliyorum.yüzüklerin efendisi gerçekten çok güzel. ben de geliboluyu tavsiye ederim çanakkale savaşıyla ilgili bi kitap .her sayfasında kanım çekilmişti sanki..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Çanakkale ilgili "Çanakkale Hatıraları" adında 3 serilik bir dizi de var. Komutanların günlüklerinden toplanmış seri. Yeni başladım güzele benziyor.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aa gitmiş.. 3 günlükmüş daha.. sadece yüksek sesle konuştuğu için gitmemiştir umarım..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 "Sadece" yüksek sesle konuşuyordu ama problem o =) Bir de fazla FB taraftarıydı, abarttı biraz olayı =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: oski222, 25 Şubat 2005 14:38 tarihinde demiş ki: TÜRKİYEDE YOK SATAN BU KİTAPLARI OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM bi kitabın yok satması onun değerinin garantisi değildir. adam yörünge dışı ama olsun, yanlış yine de XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 GELİBOLU gerçekten okunması gereken bi kitap.ben de üstün dökmen in küçük şeyler iyle(psikolojiye ilgi duyuyorsanız) buket uzuner in iki yeşil susamuru nu tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Evet, Küçük Şeyler programı da güzeldi Fakat artık yayınlanmıyor trtde galiba?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar