oski222 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 MARTI BENEFŞE YABAN YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ÖĞRETMENİN NOTDEFTERİ 1-2-3 OKUDUĞUNUZDA BİDAHA OKUMAK İSTEYECEKSİNİZ TÜRKİYEDE YOK SATAN BU KİTAPLARI OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM
fiona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hmm içlerinden azını biliyorum.yüzüklerin efendisi gerçekten çok güzel. ben de geliboluyu tavsiye ederim çanakkale savaşıyla ilgili bi kitap .her sayfasında kanım çekilmişti sanki..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Çanakkale ilgili "Çanakkale Hatıraları" adında 3 serilik bir dizi de var. Komutanların günlüklerinden toplanmış seri. Yeni başladım güzele benziyor.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aa gitmiş.. 3 günlükmüş daha.. sadece yüksek sesle konuştuğu için gitmemiştir umarım..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 "Sadece" yüksek sesle konuşuyordu ama problem o =) Bir de fazla FB taraftarıydı, abarttı biraz olayı =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
helena Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: oski222, 25 Şubat 2005 14:38 tarihinde demiş ki: TÜRKİYEDE YOK SATAN BU KİTAPLARI OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM bi kitabın yok satması onun değerinin garantisi değildir. adam yörünge dışı ama olsun, yanlış yine de XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
curie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 GELİBOLU gerçekten okunması gereken bi kitap.ben de üstün dökmen in küçük şeyler iyle(psikolojiye ilgi duyuyorsanız) buket uzuner in iki yeşil susamuru nu tavsiye ediyorum.
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Evet, Küçük Şeyler programı da güzeldi Fakat artık yayınlanmıyor trtde galiba?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Öne çıkan mesajlar