Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Davulcu arkadaşlar için Stick Kontrol... Çok İşe Yarıyor!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Buyrun arkadaşlar ben çok beğendim isterseniz Bi kaç tane daha Stroke Roll yollayabilirim

[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..

Mesaj tarihi:
Daha isterik :)Ya bunların bazıları bendede varda ben kaç metronomda yapıyım ona karar veremedim :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Grizleri nerden bulabilirzzzz ??

[Bu mesaj obacan tarafından 27 Şubat 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
70'ten başla , 200'e kadar çık
200'de zorlanmıyorsan iyi .p[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , the Noble Mage of Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
bnalrın hepsi vardı bende.. su baterinin ustune gitseydim iice bunları sakız cigner gibi calıo olrdum simdi... salak gibi braktım... simdi bdaha baslıorm[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
valla baterist felan degilim ama calmak ıstıyorum acıkcası. baterim yok studyoya gıtmeyede usenıyorum. bu verdıgın calısmaları evde nasıl calısabılırım. l r yı sağ el sol el dızıme vursam olurmu :)[signature][hline]Shaem
1 hafta sonraya satılık wow eu paketi.fiyat 60 mılyon. ilgilenenler pm atsın

[Bu mesaj Hassan tarafından 27 Şubat 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Her yerine vursan gene çalışırsın baterist olman şart değil bongo ne bilim darbuka felam bile yapabilirsin kendi çağıonda müzik heryerde müzik[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 27 Şubat 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
iyide adı üstünde stick kontrol bu baget lazım hehe.ama bagetin varsa evdede bişilerle çalışabilirsin.

ayaklarla da güzel çaılşılıyor illa çalışacam diyorsan:-)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
Evet mesela bakalım bunları twin pedalda yapabiliyomuyuz :D[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Grizleri nerden bulabilirzzzz ??

• Yeni Oluştur...